Yonca Evcimik'in yeni yıl paylaşımı olay oldu!

90'lı yıllara şarklarıyla damga vuran Yonca Evcimik, şimdilerde ise sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Yeni yıl için özel olarak hazırlattığı yılbaşı elbisesini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı, kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerinin ardından sosyal medyada gündem oldu.

'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi popüler albümlerle pop müziğe imzasını atan ünlü şarkıcı Yonca Evcimik, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün yeni yıl için özel olarak sipariş ettiği elbisesini sosyal medya hesaplarından paylaşan ünlü şarkıcı, sosyal medyanın diline düştü. Oldukça yoğun süslemelerin tercih edildiği tül bir elbise giyen Yonca Evcimik, sosyal medyada kısa süre içerisinde gündem oldu. 

Yonca Evcimik

Yonca Evcimik

TARZI OLAY OLDU!

Yalnızca Instagram hesabından 544 bin takipçisi bulunan ünlü şarkıcı yeni yıl için seçtiği elbiseyi sosyal medya hesabından paylaştı. Fosforlu yeşil rengindeki elbisesini kırmızı ojeleri ve saçında kullandığı kareli kurdele ile kombinledi. Kat kat kesimi ve üstündeki süslemeler ile ön plana çıkan elbise kısa süre içerisinde sosyal medyada olay oldu.

Yonca Evcimik

Yonca Evcimik

"ŞAHANE BİR 2024 OLSUN!"

Ünlü şarkıcı elbisesini, "Mutlu Yıllar şimdiden! Gönlünüzden geçen her şeyin gerçekleşeceği şahane bir 2024 olsun!" notuyla paylaştı.

İşte, Yonca Evcimik'in yeni yıl elbisesi:

Yonca Evcimik paylaşımı

Yonca Evcimik paylaşımı

Yonca Evcimik paylaşımı

Yonca Evcimik paylaşımı

Yonca Evcimik paylaşımı

Yonca Evcimik paylaşımı

Aslı Enver kızıyla eğlenceli anlarını paylaştı! Rotayı Meksika'ya çevirdi

İLİŞKİLİ HABER

Aslı Enver kızıyla eğlenceli anlarını paylaştı! Rotayı Meksika'ya çevirdi

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

Eyya 4 ay önce

gündem amaçlı yapılmış bir elbise mi desemki palyaço kıyafeti daha uygun evet.... surat çok kötü yaşlı görünmeyelim derken çirkin görünmeyi tercih ediyorlar bildiğin çirkinleşmiş sanki başka biri

ahmet 4 ay önce

vah ,vah

ben 4 ay önce

dilan polat zannettim

tepkili123 4 ay önce

en azından kapalı.