Sinan Albayrak'tan "Süper Kupa"ya gönderme!

Oyuncu Sinan Albayrak, Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizini ele aldığı videoyla eleştirdi. Düşüncelerini yansıtırken Gazze'de yaşanan soykırıma dikkat çeken Sinan Albayrak, "İnsanlığımı sorgulayabilirler ama laikliğimi asla sorgulayamazlar" ifadelerini kullandı. Albayrak'ın yaptığı paylaşım pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından takdir gördü.

Adını birçok dizi ve filmlerde duyuran oyunculuk performansıyla dikkat çeken Sinan Albayrak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme geliyor. Geçtiğimiz günlerde Ümit Özdağ'ın Starbucks güzellemesine tepki göstermesiyle konuşulan Albayrak, şimdi de sosyal medya hesabı üzerinden  Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizini mizahi bir dille eleştirdi. Yaşanan durumu Gazze'de olan soykırıma atıf yaparak birçok kullanıcının vicdanını sorgulattı.

Sinan Albayrak

Sinan Albayrak

"BU NE YA GAZZE,GAZZE,GAZZE!"

"Gazze'de 20 binin üzerinde insan öldürüldü..." Geç!, "10 binden fazla çocuk öldürüldü" Geç! "Bu ne ya! Gazze, Gazze, Gazze... " sözleriyle başladığı video Gazze'de yaşanan acı vahşeti bir kez daha gözler önüne sererken videonun devamında Riyad'daki Süper Kupa krizine değinmesi herkesi şaşırttı. Yaşanan durumu mizahi dille ele alan Albayrak birçok kullanıcı tarafından takdir gördü.

"İNSANLIĞIMI SORGULAYABİLİRLER AMA LAİKLİĞİMİ ASLA"

"İnsanlığımı sorgulayabilirler ama laikliğimi asla sorgulayamazlar" diyerek yaşananları mizahi bir dille eleştiren Albayrak, Gazze'deki İsrail katliamına dikkat çekti. Albayrak, "Hassas değerlerimiz o kadar belli ki.. Yumuşak karnımız ortada. İslami kimlik, Alevilik, Kürtlük, Türklük, Atatürkçülük.. Biri olmazsa diğerinden kırarız bunları diyorlar biz de kırıyoruz, kırılıyoruz. Herkes kendi öz değerine sahip çıkacak elbet. Ama bununla beraber tüm öz kimliklere yıkıcı olmadıkları sürece saygılı olmak zorundayız. Sahip çıktığın şey yıkmak adınaysa yıkıl git özetle." ifadelerini kullandı.

Armağan Çağlayan'dan filtre isyanı! "İnanılır gibi değil"

İLİŞKİLİ HABER

Armağan Çağlayan'dan filtre isyanı! "İnanılır gibi değil"
Yargı'dan sonra Nefes Yer Eksi İki: Arda Anarat film hakkında konuştu!

İLİŞKİLİ HABER

Yargı'dan sonra Nefes Yer Eksi İki: Arda Anarat film hakkında konuştu!
Messi'nin saray yavrusu evi gündem oldu! Görenleri mest etti

İLİŞKİLİ HABER

Messi'nin saray yavrusu evi gündem oldu! Görenleri mest etti
 Cairokee Band'ın Gazze performansı olay oldu! Dünyanın çifte standartlarını anlattılar

İLİŞKİLİ HABER

Cairokee Band'ın Gazze performansı olay oldu! Dünyanın çifte standartlarını anlattılar

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 9

kerem 3 ay önce

fox tv alevi yani ermenilerle çalışıyor

Ömer KARA 3 ay önce

Adamsın Hakan abi. Biraz fazla olmamış mı bu yaa. Füze atsaydın. Gerçi yine anlamazlar ve üzerlerine alınmazlar.

Kul insan 3 ay önce

Her insanı El Ghalik Allah'ımız cc buluğ çağına kadar temiz ve iyi insan olarak yaratmıştır. İslam fıtratı diyoruz biz buna. Buluğ çağı yani aklını kullanır hale geldikten sonra temiz ve iyi insan kalabilmenin adıdır Müslüman. Mucize Peygamberler as ve Kitaplar boşuna gönderilmedi. Bütün övgüler beğeniler Allah'a cc aittir. Ne mutlu Müslümanım diyenlere.

İsmail 3 ay önce

''..Sahip çıktığın şey yıkmak adınaysa yıkıl git özetle..'' Hiç bir fikir bu kadar güzel-kısa ve net olarak ifade edilemez... Yaratılanı hoş görürüz Yaratandan ötürü... öyle ise önemli olan kırıp-dökmek-öldürmek olmamalıdır. Aslolan YAŞATMAKTIR.

SonDamla 3 ay önce

Laiklik; kendininkine olduğu kadar diğerlerinede aynı ölçüde saygı ve hoşgörüden ibarettir.

Yorumların Tümünü Okuyun