Çekimleri iptal edilmişti! Kızıl Goncalar dizisinin platosu taşındı

İlk bölümünden beri tepkilerin odağı olan Fox TV'nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, RTÜK'ten ceza almış ve çekim izinleri iptal edilmişti. Dizinin platosunun taşındığı öğrenildi.

Özgü Namal ve Özcan Deniz'in başrollerinde yer aldığı yeni dizi Kızıl Goncalar, tepki çeken sahneleriyle sık sık gündemdeydi. Din üzerinden senaryo yazdıkları gerekçesiyle tepkilerin hedefi olan dizilerden biri olan Kızıl Goncalar, RTÜK'ten idare para cezası ve 2 kez program durdurma cezası almış, çekimleri iptal edilmişti. Dizinin yapımcısı Faruk Turgut, geçtiğimiz günlerde Darülaceze'nin çekim iznini iptal etmesine "Darülaceze kurumumun çekim iznini iptal gerekçesini, kamuoyunun takdirine sunuyorum. Bu mekana ayda 200 bin lira ödeyerek çekim yaptığımızı belirtmek isterim. Biz her koşulda mekan bulup çekimlerimize devam ederiz de, bizle birlikte keyifli zaman geçiren Darülaceze sakinlerine yazık oldu" sözleriyle sitem etmişti.

 Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar

RTÜK cezasız bırakmadı! Kızıl GoncalarİLİŞKİLİ HABERRTÜK cezasız bırakmadı! Kızıl Goncalar'a RTÜK’ten ağır yaptırım!

KIZIL GONCALAR'IN PLATOSU TAŞINDI!

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizinin Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 2 mekanındaki çekim izinleri de ücretleri ödendiği halde iptal edildi. Fatih'te çekildiği bilinen dizinin Fatih'teki mekanlarının Beykoz Kundura Fabrikası'na taşınacağı öğrenildi.

 Kızıl Goncalar platosu taşındı

Kızıl Goncalar platosu taşındı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

O stand-up gösterisi büyük tepki topladı! Stand-up'çı kadın şimdi de dini kullandı

Volkan Konak diyaneti hedef aldı! Ali Erbaş'a hakaretler etti

İLİŞKİLİ HABER

Volkan Konak diyaneti hedef aldı! Ali Erbaş'a hakaretler etti
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0