"Devamke"nin klibi ile gündem olan İbrahim Tatlıses şimdi de rapçiliğe soyundu!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses şimdi de rapçiliğe soyundu. Yeni şarkısının klibi yayınlanan Tatlıses'in "Devamke" şarkısındaki o detay dikkat çekti.

Şarkıları ve türküleri dillere pelesenk olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses geçtiğimiz akşam yayınlanan İbo Show'un yeni yıla özel programında kullanılan efektleri ile gündeme gelmişti. Programdaki filtre ve yüz efektleri ile sosyal medyanın diline düşen ünlü türkücü programında yeni şarkısı "Devamke"nin tanıtımını da yaptı. Sanatçının, sözleri kendisine ait, müziğinin ise Hesen Zirek'e ait olduğu bilinen yeni şarkısı "Devamke" müzikseverlerin beğenisine sunuldu.

İbo Show

İbo Show

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'i gözyaşlarına boğan sürpriz!

YAPAY ZEKA DETAYI DİKKAT ÇEKTİ!

Şarkının sosyal medya fenomenlerinin kullandığı Yesmar Yesmar şarkısı ile olan benzerliği dikkat çekerken şarkıdaki yapay zeka detayı gündeme geldi. Tatlıses'in klibe besteci olarak Hesan Zirek ve kendi adını koyduğu fakat şarkının, Hesen Zirek'in sesiyle çıkan Nazdar Nazdar'ın Yesmar'ına benzetildiği ve bunun da yapay zeka ile yapıldığı iddia edildi. Poll Productıon'un klibi YouTube üzerinden silip silmeyeceği ise merak konusu oldu.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

"Dünyanın yaşayan en uzun boylu adamı ile en kısa boylu adamı" bir arada!

Vedat Milor'dan radikal 2024 kararı! Yorum yağmuruna tutuldu

İLİŞKİLİ HABER

Vedat Milor'dan radikal 2024 kararı! Yorum yağmuruna tutuldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

nigdeli 3 ay önce

israil sevici