Vedat Milor'dan radikal 2024 kararı! Yorum yağmuruna tutuldu

Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor, aldığı yeni yıl kararıyla sosyal medyada gündem oldu. Ünlü gurmenin 2024 yılına dair aldığı karar herkesi güldürdü.

Sosyal medyada sorduğu sorularla sürekli gündem olmaya başaran ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Yeni yıl dileklerini sosyal medyadan yayınlayan ünlülerden sonra Milor, 2024 yılı için aldığı radikal kararını açıkladı. 

2024 KARARINI AÇIKLADI

Twitter'ı aktif kullanan ünlü isimlerden biri olan Vedat Milor paylaşımına "Yeni yıl için aldığım en önemli karar: Artık dişimi baştan savma deği ve yavaş yavaş ve sanki beni hep azarlayan dişçim seyrediyormuş gibi fırçalayacağım." notunu düştü. 

 TAKİPÇİLERİNDEN YORUM YAĞDI!

Ünlü yemek eleştirmeni Milor'un bu gönderisini sosyal medya kullanıcıları fena tiye aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı; "Derdine hayran kaldım Vedat abi. Allah yardımcın olsun.", "Yorumlarınızı da öyle yapın", "Vedat bey siz de Diş hekimine “Dişçi” derseniz…Vay halimize", "Ağzının tadı bozulmasın diye diş Vedat Milor diş fırçalamıyor efsanesi de çökmüş oldu.", "Üstad çok fazla fırçalamak ta diş minesine zararlı haberin olsun sağlıklı günler dilerim", "nasıl yani siz de mi???" yorumunda bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Vedat Milor'dan sitem dolu sözler! Yıllar sonra açıkladı

Volkan Konak diyaneti hedef aldı! Ali Erbaş'a hakaretler etti

İLİŞKİLİ HABER

Volkan Konak diyaneti hedef aldı! Ali Erbaş'a hakaretler etti
"Devamke"nin klibi ile gündem olan İbrahim Tatlıses şimdi de rapçiliğe soyundu!

İLİŞKİLİ HABER

"Devamke"nin klibi ile gündem olan İbrahim Tatlıses şimdi de rapçiliğe soyundu!
Şarkıcı Doğuş'tan takipçisine jet yanıt! "Güzel dileklerde bulunmasak daha mı iyi"

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Doğuş'tan takipçisine jet yanıt! "Güzel dileklerde bulunmasak daha mı iyi"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mng 4 ay önce

bu adam aynı hindistan sokak satıcısı na benziyor.