Murat Yıldırım'ın set açıklaması gündem oldu! Ailesini daha fazla görebilmek için...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği başarılı oyunculuk performanslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, yer aldığı yapımların yanı sıra aile hayatıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir gazeteye röportaj veren ünlü oyuncu, aile hayatına dair yaptığı açıklamalar ile gündem oldu.

Yeni sezona ekranların sevilen dizisi 'Teşkilat' ile devam eden ünlü oyuncu Murat Yıldırım, geçtiğimiz günlerde aile hayatına dair açıklamalarda bulundu. Röportajı sırasında yoğun iş temposuna rağmen ailesiyle nasıl vakit geçirdiğini anlatan ünlü oyuncu, eşi ve kızıyla ilgili yaptığı sevgi dolu açıklamalar üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

Murat Yıldırım ve İman Elbani

Murat Yıldırım ve İman Elbani

ÇALIŞIRKEN DE AİLESİYLE BİRLİKTE!

2016 yılında Faslı İman Elbani ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu, 2022 yılında ilk kez baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde 2 yaşına girecek olan kızları Miray ile sosyal medya hesabından sık sık paylaşımda bulunan Murat Yıldırım, yoğun iş temposuna rağmen nasıl bir düzen oluşturduklarından ilk kez bahsetti. Murat Yıldırım, verdiği röportaj sırasında "Yoğun olmayı, emek vermeyi çok seviyorum. Boş zamanlarımda da gene ailemleyim. Film çekerken, dizi çekerken, reklam çekerken, ailemle birlikteyim." şeklinde konuştu.

Murat Yıldırım ve İman Elbani

Murat Yıldırım ve İman Elbani

KARAVANINI EVE ÇEVİRDİ!

Eşini görebilmek için karavanını bir yaşam alanına çevirdiğinden bahseden Murat Yıldırım; "İman'la birlikte zaman geçirmeliyiz. Sonuçta bizim karavanımız var; orası bizim evimiz... Ev ortamı oluşturduk kendimize... Haftanın 6 gün neredeyse çekim oluyor, bundan şikayetçi değilim... Bazen karavana Miray da geliyor. Ara boşluklarım oluyor. Hep onların programlarını yapıyorum. Uyku saatine göre evin civarlarında olduğu zaman kesinlikle Miray gelir, öbür türlü sabahleyin çıkarken uyuyor oluyor. Akşam döndüğümde uyuyor oluyor, öbür türlü bebeğimi hiç göremiyorum." dedi. 

Murat Yıldırım ve İman Elbani

Murat Yıldırım ve İman Elbani

Röportajının yayınlanmasının ardından kısa süre içerisinde hızla yayılan haber, sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu, ailesi adına yaptığı açıklamalar üzerine büyük beğeni aldı. 

Yıldız Tilbe'nin makyajsız hali olay oldu! "Çalışıyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Yıldız Tilbe'nin makyajsız hali olay oldu! "Çalışıyorum"
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0