Yıldız Tilbe'nin makyajsız hali olay oldu! "Çalışıyorum"

Sesi ve sahne performanslarıyla adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, yaptığı sosyal medya paylaşımlar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde çalışırken çekilen bir fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı, sosyal medyada büyük beğeni aldı.

Yaz boyunca verdiği konserler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, bu kez yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Instagram ve Twitter (X) hesaplarını oldukça aktif kullanan ünlü şarkıcı, çalıştığı anları sosyal medya hesabından yayınladı. Konserlerinde kullandığı renk renk peruk ve kıyafetler ile oldukça popüler olan ünlü şarkıcı, yaptığı son paylaşım ile takipçilerini şaşırttı. Paylaşımını Twitter (X) hesabından 'Çalışıyorum' notuyla paylaşan ünlü şarkıcının kısa saçları ve makyajsız görünümü sosyal medyada gündem oldu.

Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe

GÜLÜMSEMEMESİ DİKKAT ÇEKTİ!

Yaptığı paylaşım üzerine kısa süre içerisinde binlerce beğeni alan ünlü şarkıcı, anlık paylaşımıyla binlerce yorum aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı Yıldız Tilbe'nin paylaşımında hiç gülümsememesine dikkat çekerek 'Çalışırken böyle görünmeyen var mı ki?' şeklinde yorumda bulundu. 

İşte, Yıldız Tilbe'nin 'Çalışıyorum' pozu;

Yıldız Tilbe nin paylaşımı

Yıldız Tilbe nin paylaşımı

 Murat Yıldırım'ın set açıklaması gündem oldu! Ailesini daha fazla görebilmek için...

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım'ın set açıklaması gündem oldu! Ailesini daha fazla görebilmek için...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0