Manisaspor'da Vestel krizi! Geçen 2 ayın ardından ilk kez toplantı yapıldı

Geçtiğimiz dönemlerde Turkcell Süper Lig'inde sıkıntılı süreçlerden geçen Vestel Manisaspor bu kez başka bir sponsorluk şokuyla karşı karşıya kaldı. Vestel Manisaspor - Sakaryaspor maçında gerçekleşen olaylar üzerine sık sık gündeme gelen Vestel Şirketler Grubu bu kez sponsorluktan çekilme kararı aldı.

Geçtiğimiz iki ay boyunca sürdürülen görüşmelerin ardından ilk kez toplu bir toplantı gerçekleştirilen Vestel Şirketler Grubu; Vestel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Kulüp Başkanı Haluk Çubukçu, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Vestel Manisaspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Yüngül ve şehir yönetimini temsilen Belediye Başkanı Bülent Kar, Belediye Başkan yardımcısı Kemal Sevinç, Vestel Ar-Ge Genel Müdürü ve Vestel Manisaspor Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Altın'ın katılımları ile alınan karar açıkladı. 

Vestel Şirketler Grubu

Vestel Şirketler Grubu

SPONSORLUKTAN ÇEKİLME NOKTASINA GELDİ!

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, İl Meclisi, Odalar, Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi gibi tüm kurum ve kuruluşlar adına toplantıya katıldı.  Bu zamana kadar şehir yönetiminden hiçbir destek gelmediğini öne süren Vestel Şirketler Grubu, geçen 7 senenin ardından sponsorluktan çekilme kararı aldığını söyledi. Şehir yönetiminden ciddi destekler beklediği halde Belediye Başkanı Bülent Kar'dan kombine bilet satışlarında ve forma satışları haricinde bir destek alamadığını dile getiren Vestel Şirketler Grubu, sonunda sponsorluktan çekilme noktasına geldi.

SON BİR TOPLANTI DAHA OLACAK!

Pazartesi günü geçekleştirilecek son bir toplantı ile şehir yönetiminden destek gelmemesi durumunda Vestel Şirketler Grubu, Manisaspor'dan sponsorluğunu çekeceğini dile getirdi. 

500 milyarderin doğum günü istatistiği açıklandı! Aynı günde doğmuşlar

İLİŞKİLİ HABER

500 milyarderin doğum günü istatistiği açıklandı! Aynı günde doğmuşlar
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0