500 milyarderin doğum günü istatistiği açıklandı! Aynı günde doğmuşlar

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen araştırmalar sosyal medyada büyük ses getirdi. Coupon Follow'daki finans uzmanlarının yaptığı çalışmalar üzerine Bloomberg'in En İyi 500 milyarder listesinde kişilerin ortak özellikleri tarandı. Yapılan araştırmalar sonucunda en zengin 500 kişinin doğum günlerinde yüzde 4'lük bir kısmın ortak bir yanı olduğunu ortaya çıktı.

Coupon Follow'daki finans uzmanlarının yaptığı istatistikler üzerine dünyanın en zengin 500 milyarderinin 19'u 30 Kasım tarihinde doğdu. Çalışma sektörünü ve doğum tarihlerini kapsayan çalışmada çıkan istatistikler sosyal medyada gündem oldu. Yapılan araştırmalara göre en zengin 500 milyarderin 19'u, yani yaklaşık yüzde 4'ü 30 Kasım tarihinde, en fazla milyarderin de Ekim ayında doğduğu öğrenildi. Araştırma verilerine göre 500 kişiden 45 milyarder Ekim ayı içerisinde doğdu. 

Donald Newhouse

Donald Newhouse

LİSTE AÇIKLANDI!

ABD'li medya kuruluşu Advance Publications'ın sahibi Donald Newhouse ise 30 Kasım'da doğan milyarderler arasında 15,8 milyar dolarlık net servetiyle ilk sırada yer aldı. Newhouse, Bloomberg Milyarderler Endeksi'nde ise kendisi 115'inci sırada yer alıyor.

Goh Cheng Liang

Goh Cheng Liang

İKİNCİ SIRADA SİNGAPUR YER ALIYOR!

30 Kasım tarihinde doğan milyarderler listesinde 11.1 milyar dolarlık servetiyle 2. sırada Singapur'da boya ve kaplama üreticisi Wuthelam Holdings'i kuran Goh Cheng Liang, Çin'deki güvenlik ekipmanı tedarikçisi Hikvision'un başkan yardımcısı Gong Hongjia'ya ve ABD'li film yapımcısı Diane Hendricks'da listenin üçüncü ve dördüncü sıralarında yer alıyor. 

 ELON MUSK

ELON MUSK

 ELON MUSK NE ZAMAN DOĞDU?

İstatistik verilerine göre 500 milyarderden 13 milyarderin doğduğu gün ise 1 Ocak. Peki, son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Elon Musk ne zaman doğdu? Bloomberg Milyarderler Endeksi'nde göre Tesla, X.com ve SpaceX firmalarının sahibi Elon Musk, 28 Haziran tarihinde dünyaya geldi. 219 milyar doları olan Elon Musk, dünyanın en zengin ismi oldu. 

Manisaspor'da Vestel krizi! Geçen 2 ayın ardından ilk kez toplantı yapıldı

İLİŞKİLİ HABER

Manisaspor'da Vestel krizi! Geçen 2 ayın ardından ilk kez toplantı yapıldı
Cristiano Ronaldo'nun lüks malikanesi olay oldu! Kesenin ağzını açtı

İLİŞKİLİ HABER

Cristiano Ronaldo'nun lüks malikanesi olay oldu! Kesenin ağzını açtı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0