Cristiano Ronaldo'nun lüks malikanesi olay oldu! Kesenin ağzını açtı

Gerçekleştirdiği yatırımlar üzerine sık sık gündeme gelen Al-Nassr'ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, yeni bir malikanenin sahibi oldu. Dubai'nin Milyarderler Adası'nda lüks bir malikane satın alan Cristiano Ronaldo, kısa süre içerisinde hızla yayılan haber üzerine sosyal medyada gündem oldu.

Dünyaca ünlü futbol oyuncusu Cristiano Ronaldo, futbol dünyasındaki başarısının yanı sıra mal varlıklarıyla da gündeme gelmeye devam ediyor. 2023 yılının başında Suudi Arabistan'ın Al-Nassr kulübüne transfer olan Portekizli ünlü futbolcu, Dubai'de lüks bir malikanenin sahibi oldu. Milyarderler Adası'nda yer alan lüks malikanenin detayları kısa süre içerisinde merak konusu oldu. 

Jumeirah Bay Island

Jumeirah Bay Island

ÜNLÜ ADADA SADECE MİLYARDERLER BULUNUYOR!

Toplamda yalnızca 10 milyarderin bulunduğu Jumeirah Bay Island'da Ronaldo'nun satın aldığı lüks malikanenin ortalama değeri ise 40 milyon Euro! Dubai'de 'Milyarderler Adası' olarak bilinen Jumeirah Bay Island'da ise Suudi, İsrailli, Hintli ve Rus zenginler yaşıyor. 

Cristiano Ronald ve ailesi

Cristiano Ronald ve ailesi

RİYAD'A UÇAKLA İKİ SAATLİK BİR MESAFEDE!

Riyad'a uçakla iki saatlik mesafede olan lüks malikanede ise altı yatak odası, özel plaj, altı arabalık otopark, spa, şehir manzaralı bir havuz ve çalışanlar için müştemilat bulunuyor. 38 yaşındaki futbol oyuncusunun ailesi ile birlikte yeni malikanesinde yaşaması bekleniyor.

500 milyarderin doğum günü istatistiği açıklandı! Aynı günde doğmuşlar

İLİŞKİLİ HABER

500 milyarderin doğum günü istatistiği açıklandı! Aynı günde doğmuşlar
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

SUAT 3 ay önce

Yaşasın tabiki O aşşağılık arap zenginler müslüman alemi açlıkla savaşla imtihan olurken gevur lara versin o kadar parayı futbol vb işlere yatırsın O İMTİHAN günü elbet gelecek ve o gün gelene kadar mazlumlar onlardan bu vurdumduymazlıklarının hesabını sorması için ALLAH a yalvaracak ve şikayet edecek

Türkiye, 3 ay önce

Adam kazancının sadakasını veriyor. Hatta bilinen en son Filistine 1.5 mio usd yardım yaptığıdır. Allah kabul etsin. Sadakasını verdiği için Seçil hanımın radarından kurtulmuş. Kazancına kazanç katmak için gayrimeşru işler peşinde koşanlar düşünsün.