Dizisinin fragmanında kendisini göremeyen Afra Saraçoğlu tepki gösterdi! "Seyran yok galiba"

12 Ocak'ta yeni bölümü yayınlanacak olan sevilen dizi Yalı Çapkını'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda kendisiyle ilgili sahneleri göremeyen dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu sosyal medyadan tepkisini gösterdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı ve Yiğit Tuncay gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizi Yalı Çapkını yayın hayatına hız kesmeden devam ediyor. Sezon finalinin ardından ekranlara yeniden dönüş yapan dizinin yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu.

Yalı Çapkını Afra Saraçoğlu

Yalı Çapkını Afra Saraçoğlu

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı doğal güzel zannediliyor!Ünlü oyuncunun estetiksiz halleri olay olduİLİŞKİLİ HABERYalı Çapkını’nın Seyran’ı doğal güzel zannediliyor!Ünlü oyuncunun estetiksiz halleri olay oldu

Yalı Çapkını 54. bölüm 2. tanıtım;

FRAGMANDA KENDİSİNİ GÖREMEYİNCE TEPKİSİZ KALAMADI!

Dizinin 12 Ocak Cuma günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında kendisinin olduğu sahneleri göremeyen dizinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu tepkisiz kalamadı. Yalı Çapkını'nın 2,4 milyon takipçili Instagram hesabı üzerinden yayınlanan 54. bölüm 2. tanıtımının altına yorum yapan Saraçoğlu "Bölümde Seyran yok galiba" ifadelerini kullandı. Afra Saraçoğlu'nun oynadığı Seyran rolünden sadece birkaç saniyelik karelere yer verilirken Mert Ramazan Demir'in sahnelerine ağırlık verilmesine karşı oyuncunun gösterdiği tepki hayranlarından büyük destek gördü. Saraçoğlu'nun yorumuna izleyicilerden "Sen bu senaryo ve bunlara nasıl izin veriyorsun", "Seyran yoksa biz de yokuz" yorumlarıyla destek yağdı.

Yalı Çapkını fragman

Yalı Çapkını fragman

Demek Akbağ'dan samimi açıklamalar! En sevmediği yeri bakın neymiş...

İLİŞKİLİ HABER

Demek Akbağ'dan samimi açıklamalar! En sevmediği yeri bakın neymiş...
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Vatandaş38 3 ay önce

Ahlak dışı bir dizi

Meraliye 3 ay önce

Diziyi seyredilebilir yapan afra nın oyunculuğudur nokta

ismail 3 ay önce

Milletimizin yapısını ahlakını boyle diziler bozdu zaten.