Bilal Özbilge'den kötü haber! Bilal Özbilge ikinci kez beyin kanaması geçirdi!

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, Söylemezsem Olmaz isimli magazin programının yapımcısı ve magazin gazetecisi Bilal Özbilge’nin 2. kez beyin kanaması geçirdiğini duyurdu, kendisine dua istedi. Bilal Özbilge'nin sağlık durumu ne?

Aralık ayında magazin gazetecisi ve program yapımcısı Bilal Özbilge beyin kanaması geçirerek tedavi altına alınmıştı. Özbilge, geçtiğimiz hafta instagram hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında şöyle konuşmuştu: "Sevgili yakın dostlarım arkadaşlarım ve tüm sevenlerim. Öncelikle benim için kötü bir yıl olan 2023’ün bitmesine sattler kala Yüce Allahım bana bağşettiği yeni hayatın başlangıcında hastalığım sürecinde beni destekleriyle ayakta tutan sizlere bir açıklama yapmak istedim. Öncelikle 2024 yılı sizlere başta sağlık,huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Yaklaşık 18 gün önce yaşadığım beyin kanaması ve ameliyat sonrası yoğun bakım süreci derken sonra anladım ki mucize bir şekilde hayata döndüm. Tabi ki Yüce yaradanın beni sevdiklerime bağışlaması, doktorum Levent beyin dediği gibi büyük bir mucize".

Bial Özbilge tekrar beyin kanaması geçirdi

Bial Özbilge tekrar beyin kanaması geçirdi

BİLAL ÖZBİLGE'DEN KÖTÜ HABER!

Aralık ayında ise Söylemezsem Olmaz programının eski yorumcularından Bircan Bali, yaptığı paylaşımda kötü haber vermişti. Bali, "Son durum şu... Bilal e bugün Anjiyo yapıldı ve sonuçlar maalesef iyi çıkmadı. 2 balon var beyninde ve ameliyat şart… Yarın Ameliyata girecek toplu duanıza ihtiyacımız var… Allah yardımcımız olsun." demişti.

Beyaz TV magazin müdürü Bilal Özbilge'den bir kötü haber daha geldi. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, geçtiğimiz Aralık ayında beyin kanaması sebebiyle ameliyata alınan Bilal Özbilge’nin 2. kez beyin kanaması geçirdiğini duyurdu. Akay, "En doğru haberleri verebilmek için yıllarca geceleri hiç uyumadan çalışan usta magazin gazetecilerimizden Bilal Özbilge, ikinci kez beyin kanaması geçirdi. Magazin camiasında büyük emeği vardır. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin. Canım Bilal ağabeyciğim, Allah yardımcın olsun, Allah seni ailene sevdiklerine bağışlasın, acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bilal Özbilge sağlık durumu

Bilal Özbilge sağlık durumu

Beyaz TV’de yayınlanan ve magazin gündemini belirleyen Söylemezsem Olmaz programının yapımcılığını yapan Bilal Özbilge, Yılın En İyi Yapımcısı Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almıştı.

Yargı dizisi bunu da yaptı! Diziyi izleyen seyirci etkilenip organlarını bağışladı

İLİŞKİLİ HABER

Yargı dizisi bunu da yaptı! Diziyi izleyen seyirci etkilenip organlarını bağışladı
Survivor Pınar Saka kimdir? Pınar Saka evli mi? Pınar Saka'nın yaşı, eğitimi, mesleği...

İLİŞKİLİ HABER

Survivor Pınar Saka kimdir? Pınar Saka evli mi? Pınar Saka'nın yaşı, eğitimi, mesleği...
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0