İrem Helvacıoğlu'dan dikkat çeken açıklama! Ekranlarda yer almama sebebini açıkladı

Sen Anlat Karadeniz dizisiyle büyük bir şöhrete ulaşan İrem Helvacıoğlu, uzun süredir ekranlarda yer almamasının nedenini açıkladı. Sektör hakkındaki kaygısını söyleyen Helvacıoğlu, sportif giyinmesiyle de dikkat çekti.

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Uzun bir süredir ekranlar önünde yer almayan İrem Helvacıoğlu, herhangi projede neden yer almadığını açıkladı. Sportif giyinmesiyle de dikkat çeken Helvacıoğlu, "Doğru projede yer almak için ince eleyip, sık dokuyorum." ifadelerinde bulundu.

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

"İÇİME SİNEN BİR İŞ OLMADI"

Yürüyüş yapmak için dışarıya çıkan ve objektiflere yakalanan İrem Helvacıoğlu, şimdilerde herhangi projede rol almaması hakkında dikkat çeken açıklamalarda Helvacıoğlu, konuya ilişkin "İçime sinen bir iş olmadı. Doğru projede yer almak için ince eleyip, sık dokuyorum. Sektör çok hızlı ilerliyor ve hızlı tüketiyor. Bu durum da beni kaygılandırıyor açıkçası" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kına gecesinde fotoğraf çekilmesini istemeyen gelinin yöntemi görenleri şoke etti​

Doğu Demirkol'un kıyafeti sosyal medyada olay oldu! "Neden?"

İLİŞKİLİ HABER

Doğu Demirkol'un kıyafeti sosyal medyada olay oldu! "Neden?"
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0