Doğu Demirkol'un kıyafeti sosyal medyada olay oldu! "Neden?"

Yaşam Koçu filminin galası geçtiğimiz akşam Kanyon AVM'de gerçekleştirildi. Filmin yazarlığını ve oyunculuğunu üstlenen ünlü komedyen Doğu Demirkol, gala tarzıyla dikkat çekti. Galaya dair keyifli anlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu giydiği kıyafet ile sosyal medyanın diline düştü.

Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile yeni bir film projesinde yer alan ünlü komedyen Doğu Demirkol, yazarlığını ve oyunculuğunu üstlendiği Yaşam Koçu filminin galasından ilk görüntüleri paylaştı. Geçtiğimiz gün Kanyon AVM'de gerçekleştirilen filmin galasında Doğu Demirkol, kıyafet seçimiyle sosyal medyada gündem oldu. 

Doğu Demirkol

Doğu Demirkol

GALA TARZI OLAY OLDU!

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu, Yaşam Koçu filminin galasındaki görüntülerin yayınlanmasıyla dikkatleri üzerine topladı. Siyah upuzun bir kıyafet tercih eden Doğu Demirkol'un kimonoyu andıran ilginç seçimi görenleri hayrete düşürdü. 

Doğu Demirkol

Doğu Demirkol

"KENDİNİ ROLE FAZLA KAPTIRMIŞ!"

Yayınlanan görüntülerin hızla yayılmasının ardından Doğu Demirkol'un kıyafeti sosyal medya kullanıcıları tarafından adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Doğu Demirkol'un kıyafetine 'Kendini rolüne fazla kaptırmış', 'Rolüyle de alakası yok ki, anlam veremedim', 'Bu ünlüler gala da niye saçmalıyor?', 'Neden yani?' şeklinde yorumda bulundu. 

İşte, Doğu Demirkol'un gala tarzı...

Doğu Demirkol gala kıyafeti

Doğu Demirkol gala kıyafeti

İrem Helvacıoğlu'dan dikkat çeken açıklama! Ekranlarda yer almama sebebini açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

İrem Helvacıoğlu'dan dikkat çeken açıklama! Ekranlarda yer almama sebebini açıkladı
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0