Özgü Namal'ın Kızıl Goncalar'da bölüm başına aldığı ücret dudak uçuklattı!

Fox TV'nin yeni dizisi "Kızıl Goncalar" yayınlandığı ilk günden itibaren tartışmalara neden olurken dizinin başrol oyuncusu Özgü Namal'ın bölüm başı aldığı ücret şoke etti.

"Kurtlar Vadisi", "Hanımın Çiftliği" ve "Merhamet" gibi dizilerdeki performansıyla adından söz ettiren Özgü Namal, 9 yıllık aranın ardından radikal bir karar alarak ekranlara döndü.

Özgü Namal

Özgü Namal

Son dönemlerin tartışmalı dizisi "Kızıl Goncalar" ile bambaşka bir tarzda izleyenlerin karşısına çıkan Namal'ın yeni dizisinden aldığı ücret ortaya çıktı.

Kızıl Goncalar Meryem

Kızıl Goncalar Meryem

Rekor bir fiyata anlaşma sağladığı iddia edilen Namal'ın bölüm başı 900 bin TL aldığı iddia edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Filistinli bebeğin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu! Bombalanan evden sağ salim çıktı

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin ve İrem Uslu'dan tatil paylaşımı!

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür'ün Mesut'u Uğur Bilgin ve İrem Uslu'dan tatil paylaşımı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

anadolu.. 3 ay önce

o paraya neyi kimi ve hangi akılla oynadığın neye hizmet ettiğinin önemi yok. zaten sanat camiaası denen cüruh islama hertürlü düşmanlığı destekleyen ve hizmetinde olan hazır kıta durumunda...

emre 3 ay önce

ülkede hurda olması gerekirken satılan otomobillerin fiyatınıda sorgulasak mı? işte o zaman bu paraların nasıl paralar olmadığı ortaya çıkacak!

Meliha 3 ay önce

Özgü hakkediyor onun gibisi yok türkiyede