Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Ferdi Tayfur takipçilerine seslendi!

Arabesk müziğinin duayen isimlerinden biri olan Ferdi Tayfur, uzun süredir yaşadığı sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Sessizliğini koruyan ve geçtiğimiz günlerde bu sessizliği bozan Ferdi Tayfur, kendisini merak eden takipçilerine seslendi.

Başarılı müzikleriyle müzik piyasasına damga vuran şarkıcı Ferdi Tayfur, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Sık sık merak edilen ve sağlık durumunun nasıl olduğu aratılan Ferdi Tayfur, sosyal medya paylaşımıyla sessizliğini bozdu.

Ferdi Tayfur yıllar sonra paylaşım yaptı

Ferdi Tayfur yıllar sonra paylaşım yaptı

"MERAK ETMEYİN SİZ"

Yüz felci geçirdikten sonra müziği bırakan ve Marmaris'te sakin bir hayat yaşayan Tayfur, Instagram hesabından bir fotoğrafını yayınladı. Paylaşımının altına "Merak Etme Sen" şarkısının bir bölümünü alıntılayan Tayfur, "Toprak olur, taş olurum, yolunuzda yoldaş olurum. Merak etmeyin siz" sözlerini yazarak takipçilerine seslendi. 

Ferdi Tayfur

Ferdi Tayfur

Beyaz saç ve sakalıyla dikkat çeken 78 yaşındaki Ferdi Tayfur'a takipçileri birçok beğeni ve yorum paylaşımında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dilan Polat cezaevinden güzellik merkezi açtı! Yeni şubesi gündem oldu

Dini değerleri hedef alan dizisi yayınlanmayan Özcan Deniz'den pişkinlik!

İLİŞKİLİ HABER

Dini değerleri hedef alan dizisi yayınlanmayan Özcan Deniz'den pişkinlik!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Misafir 3 ay önce

Yürü anca giden, bitti o dönemler

izmirkartalı 3 ay önce

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir,Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

murat yılıdız 3 ay önce

tesettürlü bayanların açılıştaki çokluğuna çok üzüldüm yazık.