Dini değerleri hedef alan dizisi yayınlanmayan Özcan Deniz'den pişkinlik!

Yayınlandığı ilk bölümden beri tepki çeken, din üzerinden yaptığı senaryo ile RTÜK'ten ceza yiyen dizi Kızıl Goncalar'ın yeni bölümü yayınlanmadı. Dini değerleri hedef alan senaryosu ile tepkilerin hedefi olan dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz ise adeta pişkinlik yaparak isyan etti.

FOX TV'nin dini değerleri hedef alan yeni dizisi Kızıl Goncalar, yayınlandığı ilk bölümden beri tepkilerin hedefi oldu. Senaryosu ile dini değerleri kullanarak belirli bir kesimi hedefe alan diziye gelen tepkiler üzerine çekimleri iptal edilen dizi, RTÜK'ten de ceza yemişti. İdare para cezası ile 2 yayın durdurma cezası alan dizinin başrol oyuncusu Özcan Deniz, dini değerleri hiçe sayan dizi için verilen karara pişkinlik göstererek tepki verdi.

Kızıl Goncalar

Kızıl Goncalar

Çekimleri iptal edilmişti! Kızıl Goncalar dizisinin platosu taşındıİLİŞKİLİ HABERÇekimleri iptal edilmişti! Kızıl Goncalar dizisinin platosu taşındı

İSYAN ETTİ!

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Deniz paylaşımında, "Ahlak bekçisi değilim. Lakin kariyerimin en ahlaklı işinin içinde olduğumu düşünüyorken, dramatik bir şekilde ahlaksızlıkla suçlandı bu iş. Hem de ahlaksızlık denizinin içinden cımbızlanarak. 22 Ocak'ta yeniden ekranlardayız" ifadelerini kullanarak isyan etti.

Özcan Deniz

Özcan Deniz

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kadın girişimci Sevgül Batur'un başarı hikayesi! Avrupa'ya uzanan yolculuk

Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan Uludağ'da oğullarının doğum gününü kutladı!

İLİŞKİLİ HABER

Neslişah Alkoçlar ve Engin Altan Düzyatan Uludağ'da oğullarının doğum gününü kutladı!
Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Ferdi Tayfur takipçilerine seslendi!

İLİŞKİLİ HABER

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden Ferdi Tayfur takipçilerine seslendi!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Rebelboy1903 3 ay önce

Aile hayatları ahlaksızlık üzerine kurulu güruh Ahlakı nasıl değerlendirsin ki

Samiri 3 ay önce

Bizde hakiki Müslümanlık olsa idi o diziyi bırakın, o kanalı seyreden bir tane Müslüman olmaz. Bu ahlaksızlarda kendi çalar kendi oynar, batar giderdi

hharman 3 ay önce

CHP bu diziyi savunuyorsa, ahlaklı bir dizi olacağını düşünemiyorum bile :)