Jeffrey Epstein fuhuş ağında ortaya çıkan Türk isim Banu Küçükköylü ilk kez konuştu

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturmakla suçlanan Jeffrey Einstein'in ölümünden sonra da yeni isimler tek tek ifşa olmaya devam ediyor. Dosyadaki gizlilik kararı kalkınca ABD'de iş ve eğlence dünyasından çok sayıda ismin listede yer aldığı görüldü. Listede bir Türk kadını da yer alıyor.

Jeffrey Epstein skandalında dava dosyasının ayrıntıları ortaya çıkıyor. Cezaevinde şaibeli bir şekilde intihar eden Epstein'in mahkeme kayıtları yayınlandı. Ortaya çıkan gerçekler herkesi dehşete düşürdü. Küçük yaştaki çocuklara cinsel istismar, taciz ve tecavüz organizayon şebekesi kuran Epstein'in ayrıca adrenokrom olarak bilinen bileşenin de ömrü uzatan ilaç olarak sattığı iddialar arasında. Leonardo DiCaprio, Stephen Hawking, Alec Baldwin, Paris Hilton gibi çok sayıda ünlü ismin yer aldığı skandalda Türk bir isim de görüldü. Skandalda yer alan isimler arasında Banu Küçükköylü adında Türk bir kadının da bulunuyor. Peki Banu Küçükköylü kim? Küçükköylü'nün 1991 yıllında güzellik yarışmasına katılan isimlerden olduğu iddia edildi. Banu Küçükköylü iddialara ilişkin ilk kez açıklama yaptı.

Epstein davası Banu Küçükköylü

Epstein davası Banu Küçükköylü

BANU KÜÇÜKKÖYLÜ SESSİZLİĞİNİ BOZDU

1991 yılında güzellik yarışmasın katılan Banu Küçükköylü VOA Türkçe'den Mehmet Sümer'e konuştu. 1991 güzellik yarışmasına katılıp bir süre Amerika'da yaşadığı söyleyen Küçükköylü söz konusu çeteyle uzaktan yakından alakası olmadığını, sadece isim benzerliği olduğunu söyledi. Gazeteci Sümer, görüşmelerine ilişkin şu paylaşımı yaptı:

"Epstein iddianamesinde uçak listesinde ismi geçen Banu Küçükköylü olduğu düşünülen Banu hanımla görüştüm. Banu hanım kendisinin 1991 yılında güzellik yarışmasına katılan, bir dönem Amerika'da yaşayan biri olduğunu ancak Epstein ile ve davayla yakından uzaktan ilgisi olmadığını ortada bir isim benzerliği olduğunu anlattı. Kendisinin isminin Refia Banu Küçükköylü olduğunu, 2 sene önce İngiliz The Sun gazetesinin de kendisine ulaşıp konuşması için çok büyük paralar teklif ettiğini ancak onlara da iddianamede geçen kişinin kendisi olmadığını anlattığını söyledi".

HalkTv'den Dinçer Gökçe'nin haberine göre; 52 yaşındaki Refia Banu Küçükköylü, "1988’den bu yana ABD’ye gidip geliyorum. Sık sık ABD’de kaldım. Ancak, Epstein’i hiç tanımıyorum. Uçuş kaydında yer alan ‘Banu Küçüköylü’ ismini gördüm. Tamamen bir isim benzerliğini düşünüyorum" dedi.

Epstein davası Banu Küçükköylü

Epstein davası Banu Küçükköylü

Dava dosyasında yer alan bir uçuş kaydında Banu Küçükköylü adı geçiyor. İddialara ilişkin isim benzerliği diyen Küçükköylü, ABD vatandaşlığı almadığını ve Türkiye’yi ABD’de temsil etmek için 1991’deki bir güzellik yarışmasına da katıldığını ifade etti.

TEFECİLİK DAVASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Banu Küçükköylü, annesi ve kız kardeşi daha önce tefecilere yönelik açtığı davalarla gündeme gelmişlerdi. Mülklerini tefecilere kaptıran Küçükköylü ailesinin dava süreci hâlâ devam ediyor.

TÜRKİYE'DEN DE ÇOCUKLAR ZARAR GÖRDÜ MÜ?

Amerika'nın Sesi Türkçe'nin (VOA) haberine göre Jeffrey Epstein'in reşit olmayan kız çocuklarını özel uçağıyla kendisine ait bir adaya götürüp cinsel suçlar işlediği iddia edilmişti. Bu olayın patlak vermesinin ardından Epstein'in özel uçağıyla Türkiye'den de çocuk götürülüp götürülmediği sorgulanmaya başladı. Özellikle 1999 depremi sonrası bazı çocukların söz konusu skandal çetesi tarafından kaçırıldığı iddiası çok ses getirdi. Ancak bilindiği kadarıyla dava dosyasında sadece iki Türk'ün ismi ismi geçiyor. Biri Refia Banu Küçükköylü ve ikincisi de Turabi Fırat.

Banu Küçükköylü'nün o tarihlerde Amerika'da emlak danışmanlığı yaptığı biliniyor. Banu Küçükköylü'nün daha önce Epstein’in uçağında, Andrew ve Epstein tarafından tacize uğradığı gerekçesiyle dava açan Virginia Giuffre’yle birlikte seyahat ettiği öne sürülmüş ve bu olay hakkında İngiliz medyasına yansımıştı. İngiliz medyası, Epstein'in cinsel istismar suçlarından Küçükköylü’nün bilgisi olup olmadığı konusunda bir bilginin olmadığını ifade etmişti.

Depremde kaybolan çocukarı Epstein çetesi mi kaçırdı

Depremde kaybolan çocukarı Epstein çetesi mi kaçırdı

Turabi Fırat'ın ise o tarihlerde ABD’de beş yıldızlı bir otelde yiyecek içecek müdürü olarak görev yaptığı iddia ediliyor. Fırat hakkında henüz detaylı bilgiler yer almıyor.

İddianameye göre Epstein’in pilotu Nadya Marçinko yargıcın kendisine yönelttiği başka ülkelerden ve Türkiye’den de kız çocukların ABD’ye getirilip getirilmediği konusundaki soruyu konuşmama hakkını kullanarak yanıtsız bıraktı.

Kamuoyuyla paylaşılan mahkeme belgelerinde ismi açıklanmayan ve isimleri gizli tutulan kişiler de yer alıyor.

'Depremde kaybolan çocukları Epstein kaçırdı' iddiasına Bakan Göktaş'tan son nokta!

İLİŞKİLİ HABER

'Depremde kaybolan çocukları Epstein kaçırdı' iddiasına Bakan Göktaş'tan son nokta!
Murat Kekilli'nin sosyal medya paylaşımı olay oldu! Epstein davasına dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Murat Kekilli'nin sosyal medya paylaşımı olay oldu! Epstein davasına dikkat çekti

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

markopaşa 3 ay önce

biz de inandık utanmadan bu rezillikleri yapan birinin yalan atmaktan utanacağını beklemiyoruz lütfen bizimde inanmamızı beklemeyin

Toplam 3 beğeni

ali veli 3 ay önce

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri aynı ismi taşıyan başka kimse olup olmadığını açıklar inşallah

Toplam 3 beğeni

Safa 3 ay önce

Nerde bizde ki kokoşlar tık yok !!!

Toplam 5 beğeni

Vatandaş ! 3 ay önce

Türkiye'deki sinagogların altı (usulüne göre, tünel varmı diye) ARANSIN ! Türkiyeden çocuk kaçırıyorlarsa kimbilir neler yapıyorlardır !

Toplam 5 beğeni

ahmet 3 ay önce

siz hiç alakam yok dediniz bizde inandık

Toplam 5 beğeni