Murat Kekilli'nin sosyal medya paylaşımı olay oldu! Epstein davasına dikkat çekti

Yaptığı Filistin paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü sanatçı Murat Kekilli de bu kez dünya çapında büyük ses getiren Epstein davasına yönelik bir paylaşımda bulundu. Epstein davasına ilişkin listeyi paylaşarak dikkatleri üzerine toplayan Murat Kekilli, yazdığı açıklama ile sosyal medyada binlerce yorum aldı.

2019 yılında cinsel istismar suçlamaları nedeniyle tutuklanan ve mahkemeye çıkmadan hemen önce intihar ettiği öğrenilen ünlü milyarder Jeffrey Epstein'in yargılandığı dava dosyası geçtiğimiz günlerde kamuoyuna açılmıştı. Kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturması üzerine yargılanan Jeffrey Epstein'in davasıyla ilişkili isimler ise dosya hakkındaki gizlilik kararının kalkması üzerine ifşa edildi. Dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de büyük ses getiren bu isimler sosyal medyada tepki almaya devam ediyor. 

ABD skandal olayla çalkalanıyor! Jeffrey Epstein fuhuş ağındaki isimler tek tek ifşa olduİLİŞKİLİ HABERABD skandal olayla çalkalanıyor! Jeffrey Epstein fuhuş ağındaki isimler tek tek ifşa oldu

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ!

Belgelerin yayımlanmasının ardından sosyal medyada birçok komplo teorisi de ortaya atıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise belgelerde ismi geçen Türk vatandaşlarının kim olduğunu araştırmaya başladı. Yeni bilgiler ortaya çıktıkça sosyal medyada da komplo teorileri büyümeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça bahsettiren ünlü sanatçı Murat Kekilli ise davaya yönelik tepkisini ortaya koyan isimlerden biri oldu. 

Murat Kekilli

Murat Kekilli

DAVADA TÜRKİYE'YE DİKKAT ÇEKTİ!

Sosyal medya hesabından Epstein davasına yönelik bir paylaşımda bulunan Murat Kekilli, dava dosyasında ismi geçen kişilerden oluşturulan bir listeyi paylaştı. Ardından "Epstein Listesinin Türkiye ayağını merak edenler?" yazarak takipçilerine soru yönelten ünlü sanatçı, tepkisi üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

İşte, Murat Kekilli'nin sosyal medya paylaşımı;

Murat Kekilli nin sosyal medya paylaşımı

Murat Kekilli nin sosyal medya paylaşımı

Jeffrey Epstein fuhuş ağında ortaya çıkan Türk isim Banu Küçükköylü ilk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Jeffrey Epstein fuhuş ağında ortaya çıkan Türk isim Banu Küçükköylü ilk kez konuştu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0