Benim 2 çocuğum var diyen Emrah'a yok saydığı oğlu Tayfun'dan üzen yanıt!

Ünlü sanatçı Emrah, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de objektiflere yansıdı. Çocukları Eleysa ve Elyesa hakkında konuşan Emrah'ın "Onların üzerine titriyorum" sözleri gündem olurken görüşmediği oğlu Tayfun'dan yanıt gecikmedi.

2014 yılında Sibel Kirer ile nikah masasına oturan ünlü sanatçı Emrah'ın bu evlilikten Elyesa ve Eleysa isimli iki çocuğu dünyaya geldi. Sık sık çocuklarıyla vakit geçirmeye özen göstererek bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Emrah, önceki günlerde Akmerkez'de görüntülendi ve çocuklarıyla ilgili çok özel açıklamalarda bulundu.

Emrah

Emrah

Eşiyle yollarını ayıran ünlü sanatçı, muhabirlerin yönelttiği "2024’te aşk beklentiniz var mı?" sorusuna "Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar." şeklinde yanıt verdi.

Emrah çocukları

Emrah çocukları

Çocuklarını gözlerden uzak tutan Emrah, babalığı hakkında "Evlatlarıma özen gösteriyorum. Onların üstüne hassasiyetle duruyorum, titriyorum. O yüzden Allah nazardan korusun diyorum. Onlar dünyaya geldikten sonra benim hayata bakış açım değişti. İyi ki varlar. Bu hayatta dünya bir yana onlar bir yana" ifadelerini kullandı.

EMRAH'IN EN BÜYÜK OĞLUNDAN AÇIKLAMA GELDİ

"Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa." diyen Emrah'ın sözleri üzerine büyük bir şok ve hayal kırıklığı yaşayan ünlü ismin en büyük oğlu Tayfun, zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Bilal Özcan'ın haberine göre; Babasının paylaşımını story'mde gören 33 yaşındaki Tayfun, bana DM'den şöyle yazdı:

"Bunu gerçekten böyle mi dedi Bilal abi? Diyecek kelime bulamıyorum gerçekten"

EMRAH VE OĞLU TAYFUN'UN İLİŞKİSİ HAKKINDA DETAYLAR

Emrah'ın 1991 yılında nikah dışı evlilik sonucunda dünyaya gelen oğlu Tayfun'u yedi yaşında yapılan DNA testi sonucunun uyumlu çıkması sonucu kabullenmek zorunda kalmıştı ve ikili arasında hiçbir zaman baba-oğul ilişkisi olmadı. Hatta Emrah, oğluna Bursa'da bir ev vererek, mirastan hiçbir hak iddia etmeyeceğine dair belge imzalatmıştı. Babasının tüm haklardan feragat ettiğine dair belge imzalatarak bağlarını kopardığı Tayfun her ne kadar babasıyla görüşmek istese de duygularının karşılığını alamadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İsveç soğuğu saçını dondurdu! -30 dereceyi gören İsveç'te...

Julio Iglesias gözaltına alındı! Valizine 42 kilo yiyeceği tıka basa doldurdu

İLİŞKİLİ HABER

Julio Iglesias gözaltına alındı! Valizine 42 kilo yiyeceği tıka basa doldurdu
Tarih yeniden yazılacak! 286 milyon yıllık keşif tüm dünyayı ayağa kaldırdı

İLİŞKİLİ HABER

Tarih yeniden yazılacak! 286 milyon yıllık keşif tüm dünyayı ayağa kaldırdı
Müge Anlı şehit haberleri sonrası çıkan tepkilere sert yanıt verdi! Canlı yayında olay sözler

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı şehit haberleri sonrası çıkan tepkilere sert yanıt verdi! Canlı yayında olay sözler
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

mısafır 3 ay önce

tmmda sogle kardesım sende onu adam yerıne koyma senın derdım magazın degılse kendı basarı yapmayı dene

denız gürsu 3 ay önce

Senı sevmıyorm Emrah hemde hıc...