Müge Anlı şehit haberleri sonrası çıkan tepkilere sert yanıt verdi! Canlı yayında olay sözler

Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleşen saldırı sonrası 9 asker şehit olmuştu. Haber sonrası Müge Anlı canlı yayında yaptığı açıklamalarla sosyal medyada büyük tepki görmüştü. Gelen bu tepkilere Müge Anlı'dan sert yanıt geldi.

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan askerler ülke olarak herkesi yasa boğdu. Televizyon ekranları başta olmak üzere sosyal medyada da birçok kişi, yaşanan bu acı kaybı paylaşırken ekranların en popüler programı olan Müge Anlı"Dünyadaki bu savaşların nedenlerini anlayabilen var mı bilemiyorum. Çok manasız. Bir avuç toprak için değer mi?" sözleri tepkilerin odağı olmuş sosyal medyada da birçok kişi tarafından linç edilmişti. Çıkan linçler sonrası Müge Anlı, sert açıklamalarda bulundu.

Müge Anlı

Müge Anlı

BANA VATAN HAİNİ DİYECEK ADAMIN ANLINI KARIŞLARIM

Söyledikleri sözlerden sonra sosyal medyada tepki gören Anlı canlı yayında sert bir açıklama ile şu yanıtı verdi: "Atatürk’ü çok sevdiğim için yarın bir gün Atatürk düşmanı olarak da TT edebilirler çünkü bir o kaldı. Bana ‘Vatan haini’ diyecek adamın alnını karışlarım ya. Bir insana vatan haini demeden önce sen vatanın için ne yaptın önce onu açıklayacaksın? Terbiyesizler. Aslında cevap bile vermek istemiyorum, bütün bunların halkta hiçbir karşılığının olmadığını da biliyorum. Biz orada başka bir şeyden bahsediyoruz. Geri zekâlılara söylüyorum buradan." 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İsveç soğuğu saçını dondurdu! -30 dereceyi gören İsveç'te...

Benim 2 çocuğum var diyen Emrah'a yok saydığı oğlu Tayfun'dan üzen yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Benim 2 çocuğum var diyen Emrah'a yok saydığı oğlu Tayfun'dan üzen yanıt!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0