Seda Sayan'ın yüzüne enjekte ettirdiği sünnet derisinin maliyeti bakın ne çıktı!

Seda Sayan geçtiğimiz günlerde yine bir estetik haberiyle gündeme gelmişti. Önce yüzüne sünnet derisi enjekte ettiren Seda Sayan sonra boyun bölgesine aynı sıvıdan uygulatmıştı. Seda Sayan'ın yeni favorisi dudak uçuklattı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, kendinden yaşça küçük Çağlar Ökten'le yaptığı evlilikle ve estetikleriyle sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.  'Fransız askısı' yöntemiyle yüzünü gerdiren Sayan, burnu ile dudağı arasındaki mesafeyi kısalttırmak için de "dudak liftingi" yaptırmıştı.

Resmen estetik bağımlısı Seda Sayan bu kez sünnet derisi enjekte ettirdi! İlk açıklama geldiİLİŞKİLİ HABERResmen estetik bağımlısı Seda Sayan bu kez sünnet derisi enjekte ettirdi! İlk açıklama geldi

Yüzüne yaptırdığı işlemlerle gündemden düşmeyen Sayan, geçtiğimiz aylarda ise bacakları için estetik operasyon geçirmişti. Son zamanlarda zayıflayan ve bacakları 38 cm incelen Seda Sayan, 'Barbie Bebek' uygulaması yaptırmıştı. Sayan, son olarak daha genç görünmek için geçtiğimiz kasım ayında yüzüne sünnet derisinde elde edilen bir sıvı enjekte ettirmişti.

Seda Sayan paylaşımında "Benim kadar uslu bir hasta yok. Bakın şu iğneler yapıldı. Hiç şımarıklık yapıyor muyum hocam? Şimdi biz ilk sünnet derisi enjekte ettik. Bu sefer ikincisi bu." dedi. 

MALİYETİ DUDAK UÇUKLATTI!

Müge Dağıstanlı Erdoğan, "Ünlüler arasında sünnet derisi enjeksiyonu denilen yeni bir moda var, 50 bin TL'den başlıyormuş. Birkaç seans sürüyormuş. Küçük bebeklerin sünnet derisi alınıyor, laboratuvarda özel işlemlerden geçiriliyor" diye konuştu.

Mesut Özil, camide namaz kıldı! O anlar büyük beğeni topladı

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil, camide namaz kıldı! O anlar büyük beğeni topladı
Cem Yılmaz VIP'i uçurdu! Herkes onu konuşuyor...

İLİŞKİLİ HABER

Cem Yılmaz VIP'i uçurdu! Herkes onu konuşuyor...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0