Alişan'dan Orhan Gencebay'a destek: Milli değerlerin yerini hiçbir şey tutmaz!

Ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün Etiler’de görüntülendi. Aracının içinden gazetecilerin yönelttiği soruları yanıtlayan Alişan, Orhan Gencebay'ın “Türk müziği milli ve yerli değerlerden uzaklaşıyor” sözlerine destek vererek, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz gün Etiler’de objektiflere yansıdı. Otoparkta bulunan otomobiline binen Alişan, oradan ayrılmadan önce aracının camını açarak muhabirlerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmedi.

Usta sanatçı Orhan Gencebay’ın “Türk müziği milli ve yerli değerlerden uzaklaşıyor” sözleri hatırlatılan şarkıcı, meslektaşına destek açıklamasında bulundu.  

Orhan GencebayİLİŞKİLİ HABEROrhan Gencebay'dan Türk müziğinde milli ve yerli uyarısı!

"ORHAN BABA BU İŞLERDE ÜSTAT"

Türk müziğinin her zaman kalıcı olduğunu ifade eden 47 yaşındaki ünlü isim, şu ifadeleri kullandı: Orhan baba bu işte üstat. O diyorsa doğrudur. Zaman zaman dinleyicinin zevki değişiyor. Şu anda belki daha farklı müzikler dinleniyor ama hiçbir zaman Türk müziğinin yerini hiçbir şey almıyor.

"Ben çok fazla düğüne gidiyorum, konsere gidiyorum. O düğünlerde halay çekince insanlar coşuyor. Ankara havaları söyleyince insanlar eğleniyor. Duygulanmak için türkü dinlemek istiyorlar. O yüzden o değerlerin yerini hiçbir şey tutmaz. Zevkler zaman zaman değişebilir ama milli ve yerli değerlerin yerini hiçbir şey tutmaz."

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0