Şarkıcı Emrah oğlunu sır gibi saklıyordu! Emrah çocukları arasında ayrım mı yapıyor?

Ekranların tanınan yüzü Emrah'ın yıllar önce dünyaya getirdiği oğlu ile gerilimli ilişkisi gündem olmuştu. Emrah oğlunu neden kabul etmiyor? Emrah'ın kaç çocuğu var? Şarkıcı Emrah çocukları arasında ayrım mı yapıyor?

Şarkıcı ve oyuncu Emrah, 2014 yılında Siber Kirer ile dünya evine girmiş ve 2 çocuk sahibi olmuştu. Önce, 2014'te oğulları Elyesa ve üç yıl sonra da kızları Eleysa'yı kucaklarına alan çift, çocuklu hayatlarını gözlerden uzak yaşamıştı. Emrah, Eleysa ve Elyesa'yı sık sık sosyal medya hesabından paylaşarak onlara olan sevgisini gösteriyor. Ancak ünlü ismin çok daha önceden dünyaya getirdiği bir oğlu daha var. 1991 yılında doğan Tayfun Erdoğan ve babası Emrah'ın ilişkisi çok gerilimli.

Emrah ve çocukları

Emrah ve çocukları

EMRAH ÇOCUKLARI ARASINDA AYRIM MI YAPIYOR?

Emrah, evlilik dışı bir ilişkisinden doğan Tayfun'u uzun süre kabul etmedi. 7 yaşındayken yapılan DNA testi sonucu Tayfun'un babası olduğu kanıtlanınca oğlunu kabul etmek zorunda kalan Emrah, oğluyla yakın ilişki kurmak istemiyor. Tayfun ne kadar kendisini kabul ettirmeye çalışsa da, Emrah onu bir türlü kabul edemedi. Hatta Tayfun'a Bursa'da bir ev alarak mirasından hiçbir hak iddia edemeyeceğine dair belge imzalattı.

OĞLUNUN NİKAHINA BİLE GİTMEDİ

Mirasından men etmesine rağmen babasıyla görüşmek isteyen Tayfun defalarca reddedildi. Tayfun Erdoğan, Eda İrap ile nikah masasına oturduğu törende Emrah'ın nikahta bulunmayışı dikkatlerden kaçmamıştı. Emrah kendi oğlunun nikahına katılmazken, çiftin nikah şahitliğini Yeşilçam'ın yıldız isimlerinden Nuri Alço olmuştu.

Emrahın oğlu Tayfun

Emrahın oğlu Tayfun

Öte yandan "Benim iki tane evladım var Elyesa ve Eleysa. Onlar benim her şeyim. Hayatımın anlamları. Oğlum, kızım en güzel aşklarım onlar" şeklinde açıklamalar yapan Emrah, çocukları arasında ayrımcılık mı yapıyor sorularını akıllara getirdi.

Hande Yener'in yayını terk ettiği o anlar 24 yıl sonra yeniden gündemde!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Yener'in yayını terk ettiği o anlar 24 yıl sonra yeniden gündemde!
Serdar Ortaç ve annesi Nesrin Ortaç'tan samimi açıklamalar! O şarkısını bakın kim için yazmış..

İLİŞKİLİ HABER

Serdar Ortaç ve annesi Nesrin Ortaç'tan samimi açıklamalar! O şarkısını bakın kim için yazmış..
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

MACKALI 61 3 ay önce

Mavi kart sahibi olmak:-)))