Serdar Ortaç ve annesi Nesrin Ortaç'tan samimi açıklamalar! O şarkısını bakın kim için yazmış..

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç annesi Nesrin Ortaç ile beraber verdiği röportajda özel hayatına, yapmak istediklerine dair samimi itiraflarda bulundu. Annesi minik Serdar'ı anlatırken, ünlü şarkıcı da gençlere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

Şarkılarıyla efsaneleşen isimlerden Serdar Ortaç, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Kendi şarkısını dinlerken ağladığı görüntülerden sonra ruh sağlığının bozulduğuna dair haberler yayılınca ünlü sanatçı söylentilere açıklık getirdi. Annesiyle beraber psikoloğu Yelda Başaran'a röportaj veren Ortaç, özel hayatına dair samimi açıklamalar yaptı. Annesi, Serdar Ortaç'ın nasıl bir çocuk olduğunu anlattı. İşte detaylar...

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

SERDAR ORTAÇ'TAN SAMİMİ İTİRAFLAR

Ünlü şarkıcının en korktuğu şey yanlış anlaşılmak ve birinin kalbini kırmakmış. Son dönemde ruh sağlığının bozulduğuna ve yataktan bile çıkamadığına dair yayılan haberlerin yanlış anlaşılmadan ötürü abartıldığını söyleyen Ortaç, aslında hiç de öyle bir durum yaşamadığını vurguladı. Ağzından çıkanların sürekli yanlış anlaşıldığından dert yanan şarkıcı, 2024 yılında sosyal medya detoksu yapmaya karar vermiş. "Evden çıkmak istememem nedense garip karşılanıyor. Ama bu gayet normal. Yıllarca o turne senin, bu sahne benim dolaştım. Evimi özlüyordum. Şimdi evde olmak ne güzelmiş diyorum." diyen Ortaç, mutfağa girmeyi çok severmiş. Her işini kendisi yapmaya özen gören ünlü şarkıcı, zaman zaman kovaya su doldurup balkonları bile yıkadığını söylüyor.

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

KARABİBERİM ŞARKISINI ONUN İÇİN YAZMIŞ

Annesini ne kadar çok sevdiğini anlata anlata bitiremeyen Serdar Ortaç, annesi Nesrin Ortaç için şunları söyledi: " Annem gibi kadınlar eşlerine kral gibi davranır, eşlerinin başının tacı, kraliçesi olurlar. Annem de benim biricik kraliçem, başımın tacı. Rahmetli babam için de öyleydi. Annem için ‘Karabiber’ şarkısını, babam için ‘Zakkum Çiçekleri’ni yaptım. Bu annemle yaptığımız ilk gazete röportajı olduğundan benim için çok özel ve kıymetli. Bu günün anlam ve önemine yakışır bir şey olsun istedim. Zakkum çiçeklerinden tasarlanmış bu tacı hepinizin huzurlarında en büyük aşkım anneme takarak bu aşkı taçlandırmak istiyorum. Bugün karşıma annem gibi hem güçlü hem akıllı, ayakları yere sağlam basan, beni yönetebilecek bir kadın çıksa gözümü kırpmadan evlenirim. Artık bana hayran olan biriyle değil, benim hayranlık duyabileceğim, annem gibi biri karşıma çıkarsa birlikte olabilirim! Aynı dili konuşacağım, kariyerimde beni aşağıya çekmeyecek, beni Serdar Ortaç olduğum için değil beni ben olduğum için isteyecek bir yol arkadaşı olmalı. Hatta öyle birinden bir kız çocuğuna sahip olmak, kızımın adını da Nesrin koymak isterim".

Serdar Ortaç ve annesi Nesrin Ortaç

Serdar Ortaç ve annesi Nesrin Ortaç

Yeni besteler ve TV programları yapmak istediğini dile getiren Serdar Ortaç, sahnede olmanın ona çok iyi geldiğini ve hayata karşı da motive ettiğini, ona en büyük ilaç olduğunu ifade ediyor. Ortaç, "Annem ve sahnem benim en büyük antidepresanım" diyor.

Serdar Ortaç'ın onun ilk göz ağrısı olduğunu söyleyen annesi Nesrin Ortaç, "Bana bir gün bile saygısızlık etmedi, kızdıracak pek fazla bir şey yapmadı. Serdar çok merhametlidir, kendini üzer ama başkasını üzmeye kıyamaz. Kadınına bir çiçek gibi davranır. Sevince tam sever ama sildi mi de tam siler. Aynı bana benzer." dedi.

İŞTE SERDAR ORTAÇ'IN EN'LERİ

  • En sık kullandığı kelime: Haklısın

  • En değer verdiği şey: Samimiyet

  • En sevdiği insan tipi: Mantıklı olanlar

  • En sevmediği insan tipi: Çok konuşanlar

  • En sık yaptığı eylem: Diş fırçalamak

  • En sevdiği yemek: Semizotu ve kısır

  • En değer verdiği eşyası: Bisikleti

  • En belirgin özelliği: Her şeyi tek başına yapması

  • En nefret ettiği şey: Emir verilmesi

Serdar Ortaç

Serdar Ortaç

"MANEVİYATA ÖNEM VERİN"

53 yaşındaki ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, genlere tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. 90'ların en popüler isimlerinden olan Ortaç, hâlâ şarkıları ezbere bilinen ve söylenen biri. Serdar Ortaç gençlere şu tavsiyeleri verdi:

  • Sağlıklı beslenin.

  • Spor yapın.

  • Paranızı biriktirin.

  • Üretin.

  • Aşkı meşki kafanıza çok takmayın, okulunuza, işinize gücünüze odaklanın.

  • Maneviyata önem verin.

  • "Ne oldum değil, ne olacağım" deyin.

  • En önemlisi her gününüze şükredin.

Ünlü şarkıcı şu sıralar insanların hayatlarına dokunacak bir televizyon programı yapmayı hedefliyor.

İsveç soğuğu saçını dondurdu! -30 dereceyi gören İsveç'te...

İLİŞKİLİ HABER

İsveç soğuğu saçını dondurdu! -30 dereceyi gören İsveç'te...
Hande Yener'in yayını terk ettiği o anlar 24 yıl sonra yeniden gündemde!

İLİŞKİLİ HABER

Hande Yener'in yayını terk ettiği o anlar 24 yıl sonra yeniden gündemde!
Şarkıcı Emrah oğlunu sır gibi saklıyordu! Emrah çocukları arasında ayrım mı yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Emrah oğlunu sır gibi saklıyordu! Emrah çocukları arasında ayrım mı yapıyor?

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0