Bülent Ersoy'dan Zeki Müren'e ağır itham! Öyle bir şeyle suçladı ki tepkiler art arda geldi

Bir programa konuk olarak katılan Bülent Ersoy, Zeki Müren hakkında şok iddialarda bulundu. Ersoy, Zeki Müren'e çarpıcı suçlamalar yapınca ortalık karıştı. Müren cephesinden cevap gecikmedi, Ersoy'un sözleri eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan'ın anılarını ve gündeme ilişkin yorumlarını anlattığı Dünya Güzellerim Masada adlı YouTube programı yayınlanan her bölümüyle sosyal medyada büyük ilgi çekiyor. Programın 9. bölümünde Bülent Ersoy, Müzeyyen Senar ve Zeki Müren ile ilgili anılarını paylaştı. Ersoy, Zeki Müren hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Zeki Müren'in acımasızlıkla ve kıskançlıkla suçlandığı bölüme ilişkin Bülent Ersoy'a, Müren cephesinden yanıt gecikmedi. İşte detaylar...

Bülent Ersoydan Zeki Mürene ağır sözler

Bülent Ersoydan Zeki Mürene ağır sözler

BÜLENT ERSOY ZEKİ MÜREN'İ ACIMASIZLIKLA VE KISKANÇLIKLA SUÇLADI!

Zeki Müren'in kıymetli bir sanatçı olduğunu vurgulayan Ersoy, "Ancak doğru bir tanedir" diyerek sanatçı hakkında şoke eden iddialarda bulundu. Ersoy, "Müzeyyen Senar bana ‘Benim yerimi alacaksın’ derdi. Zeki Müren de bunu duyunca ‘Allah’ım bu Japon’un canına al’ demiş benim için. O bana ‘Japon Çiçeği’ derdi. Çalışanlarına eski televizyonunu vermiş, sonra da ‘Siz bunu benden çaldınız’ diye şikâyetçi olmuş. Bütün çalışanları falakaya çekmişler. Zeki Müren acımasız bir insandı. Bana olan kıskançlığından öldü." dedi.

Zeki Müren ve Bülent Ersoy

Zeki Müren ve Bülent Ersoy

MÜREN AİLESİNDEN YANIT GECİKMEDİ!

Rahmetli Zeki Müren'in kuzeni Özlem Güner, Ersoy'un sözlerine tepki göstererek Ersoy'un Müren'den nemalanmak istediğini iddia etti. Güner, "Böyle bir efsanenin ardından konuşulanlar son derece üzücü. Biz dayımla bu ismi (Bülent Ersoy) hiç konuşmazdık. Zeki Müren kimseyi kıskanmazdı. Öyle büyük bir çınardan nemalanmak isteyenler hep olacaktır. Başka türlü gündeme gelemeyenler onun adını kullanarak gündeme gelmeye çalışıyor." ifadelerini kullandı.

"ZEKİ BEY KİMSEYİ KISKANMAYACAK KADAR ZİRVEDEYDİ"

Zamanında "Gazinocular Kralı" olarak ünlenen Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan, Zeki Müren'in ağırlığı kantar ile tartılacak bir İstanbul beyefendisi olduğunu vurgulayarak Bülent Ersoy'un iddialarını şu sözlerle eleştirdi:

"Zeki Bey, Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun, Türk sahnelerinde yeri doldurulamayacak kadar önemli bir sanatçıdır. Mesleğinde bir ekoldür. Sahnelere şıklık, ciddiyet ve düzeni getirmiştir. Sahip olduğu muhteşem diksiyon ile hatasız konuşan, şiir okuyan ve eserleri icra eden kadife gibi bir sesin sahibidir. Zeki Müren haza bir İstanbul beyefendisi, şöhretinin ilk gününden itibaren yaşamı boyunca seyircisine ve Türk halkına daima medyunuşükran olmuş bir kişiliktir. 1961 yılından 2002 yılına kadar geçen zaman içinde eğlence dünyasının amiral gemisi olmuş MAKSİM gazinolarının varoluş sebeplerinin en başında tartışmasız Zeki Müren Bey gelir. Zeki Bey'in ağırlığı kantar ile tartılır, manav terazisi yeterli gelmez. Zeki Bey'den sonraki imitasyonlar aslını yaşatmaktan öteye gidememiştir. Ezcümle Zeki Bey Türk sahnelerinin "Valentino Liberace"dir. Zeki Bey hiç kimseyi kıskanmayacak kadar zirvede olan biridir ama kendisinden sonra zerre kadar kıymetiharbiyesi olmayan kırıntılar tarafından her zaman kıskanılmıştır."

Bülent Ersoy ve Onur Akay

Bülent Ersoy ve Onur Akay

Bir tepki de yazar Onur Akay'da geldi. Akay "Evet, Bülent Ersoy gibi bir daha gelmesi zor olan, beton gibi bir sesi kıskanmış olabilir demiyorum, kıskanmış! Ancak, ölmesi için dua etmemiş. Zeki Müren, sadece gittiği mekânlarda Bülent Ersoy şarkısı çalınmasını arzu etmemiş, eğer ki tesadüfen çalınıyorsa da o mekânı kibarca terk edermiş. Bülent Hanım; Sizler bizim renklerimizsiniz. Siz, Zeki Bey ve İbrahim Tatlıses olmasaydı inanın hayatımız çok renksiz olurdu." dedi.

Mustafa Topaloğlu'dan dikkat çeken acı itiraf: "Kardeşimi kullanıp bana düşman ettiler"

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Topaloğlu'dan dikkat çeken acı itiraf: "Kardeşimi kullanıp bana düşman ettiler"
İlahiyatçı İslam Hukuk Profesörü Faruk Beşer son yolculuğuna uğurlandı

İLİŞKİLİ HABER

İlahiyatçı İslam Hukuk Profesörü Faruk Beşer son yolculuğuna uğurlandı
Rüzgar Aksoy'dan Serenay Sarıkaya tepkisi! "Yetenekli ne kadar az oyuncumuz varmış"

İLİŞKİLİ HABER

Rüzgar Aksoy'dan Serenay Sarıkaya tepkisi! "Yetenekli ne kadar az oyuncumuz varmış"
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

ismail 3 ay önce

Zeki Müren ölmeden önce hiç öyle zirvede falan değildi. Fazla kilolarıyla sağlık sıkıntıları yaşıyordu. İnzivaya çekilmiş pek sesi sedası da duyulmuyordu.Son döneminde arabesk müzik zirvedeydi. Ne zaman ki öldü badem gözlü oldu.