Hollywoodun yıldız isimleriydiler! Ian Somerhalder ve Nikki Reed oyunculuğu bırakıp çiftçi oldu

Hollywood'un yıldız isimlerinden Ian Somerhalder ve Nikki Reed, oyunculuğu bıraktıklarını açıkladı. Ünlü çift, Los Angeles'taki gösterişli hayatlarından vazgeçip çiftliğe yerleştiler; hayvanlarını besliyor ve sebzelerini yetiştiriyorlar.

Gerek Türkiye'de gerekse de yurtdışında sinema ve televizyon dünyasından birçok isim gösterişli hayatlarını bırakıp kırsala yerleşmeye ve toprakla ilgilenmeye başlıyor. Son zamanların neredeyse en popüler olan bu furyaya Amerikalı ünlü oyuncular da dahil oldu. Hollywood'un ünlü isimleri Ian Somerhalder ve Nikki Reed çifti, Los Angeles'taki lüks hayatlarını tamamen bırakıp bir çiftliğe yerleştiler. 35 yaşındaki Nikki Reed ve 45 yaşındaki Ian Somerhalder tarım yapıyor ve yetiştirdikleri ürünleri satıyorlar.

Ian Somerhalder ve Nikki Reed

Ian Somerhalder ve Nikki Reed

GÖSTERİŞLİ HAYATLARINI BIRAKIP ÇİFTÇİ OLDULAR

Alacakaranlık film serisiyle tanınan Nikki Reed ve Vampire Diaries dizisinin ünlü oyuncusu Ian Somerhalder, 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Çiftin 2017'de Bodhi adında bir kızları doğmuş ve geçen yıl Haziran ayında ise bir oğulları dünyaya gelmişti.

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder

2019 yılında şehrin dışında bir çiftlik alan çift, zamanlarını bu çiftlikte geçirmeye başlamışlardı. Hatta oğullarını bu çiftlikte dünyaya getiren Nikki Reed, doğumu suda gerçekleştirerek gündem olmuştu. Artık oyunculuğu bırakan ünlü isim "Gerçekten uzun zamandır yaptığım işi seviyorum. Film yapmayı seviyorum, sadece çok uzun süre yaptım. Harika bir dönem geçirdik ama artık tamam" şeklinde konuştu.

Nikki Reed

Nikki Reed

Oyunculuk yapmayı sonlandıran çift, doğayla iç içe yaşamak ve çocuklarını çevreyle uyumlu yetiştirmek adına 2019'da satın aldıkları çiftliğe yerleştiler. Ian Somerhalder, çiftlik hayatının çok yorucu olmasına rağmen hayvanlarla ilgilenmekten büyük keyif aldığını vurguladı ve "Bu inanılmaz canlıları görmek inanılmaz ve hepsinin çiftlikte bir arada yaşaması gerçekten çok özel" dedi.

Nikki Reed

Nikki Reed

"ÇEVREYE DUYARLI OLMANIN YOLU"

Kendimiz için yaptığımız şeylerle fiziki çevremiz için yaptıklarımız arasındaki boşluğa dikkat çeken Nikki Reed, bu yeni yaşam tarzının aynı zamanda çevreye duyarlı kalmanın bir yolu olduğunu ifade etti. Ünlü oyuncu, "Gezegen için yaptıklarınızla kendiniz için yaptıklarınız arasındaki noktaları birleştirmeye başladım. Bu bir evrim ve yaşam boyu sürecek bir arayış." dedi.

Ian Somerhalder

Ian Somerhalder

Hollywood'un güzel yüzü olmaktan daha fazlası olarak görülmek istediğini belirten Somerhalder, şu an tercih ettikleri hayat tarzının tam da yaşamak istediği hayat olduğunu dile getirerek, tüm hayatını ve dünyasını bizzat bunu yapmak için inşa ettiğini söyledi.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0