Masterchef Esra gelen eleştirilere tepki gösterdi! "Saygım var"

Geçtiğimiz haftalarda sonuçlanan Masterchef Türkiye All Star'da yarışmacılar arasında yer alan Esra Tokelli, Türkiye'nin şefi olarak seçilmişti. Katıldığı bir röportaj sırasında hakkında merak edilenleri yanıtlayan Esra Tokelli, makyajı üzerine gelen yorumlar hakkında ilk kez konuştu.

Son zamanların en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Masterchef Türkiye All Star, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı final bölümü ile 9 aydır süren zorlu mücadele sürecini sonlandırmıştı. Tahsin Küçük ve Esra Tokelli'nin finale kaldığı bölümde en nihayetinde Esra Tokelli, Türkiye'nin şefi seçildi. Yarışmaya başladığı günden beri makyajı ve yaptırdığı işlemler ile sosyal medyadan büyük eleştiri alan Esra Tokelli, katıldığı bir röportaj sırasında hakkında merak edilenlere yanıtlayarak aldığı eleştirilere de açıklık getirdi. 

 Esra Tokelli

Esra Tokelli

"KENDİME VE HERKESE SAYGIM VAR"

Röportajı sırasında makyajın programa özel olup olmadığına dair soru alan Esra Tokelli, abartılı makyajı üzerine gelen eleştiriler hakkında ilk kez konuştu. Açıklaması sırasında yaptığı makyaj üzerine sosyal medyadan çok sık tepki aldığını dile getiren Esra Tokelli; "Kendimi bildim bileli böyleyim. Kendime ve herkese saygım var, aynaya baktığımda karşımda gördüğüm kişi çok önemli. Sabah kalkar, elimi yüzümü yıkar, makyajımı yaparım. Allah rahmet eylesin annem 'Kızım bir yere mi gidiyorsun' derdi, 'Hayır anne, mutfağa gireceğim, işim var, yemek yapacağım' derdim. Bu meslekte insanlarla iç içesin, restoranına biri geliyor, kirli elbiseler, elin yüzün pis, öyle mi karşısına çıkmalı, yoksa böyle mi insanları karşılamak güzel?" şeklinde konuştu. 

 Esra Tokelli

Esra Tokelli

MAKYAJI SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞMÜŞTÜ!

Röportajın yayınlanmasından kısa bir süre sonra açıklamasıyla dikkat çeken Esra Tokelli, makyajının yanı sıra işlem yaptırdığı yoğun kirpikleri ve nude tonlarda kullandığı rujlarla da eleştiri aldığını fakat bu şekilde kullanmaktan memnun olduğunu dile getirdi. 

ABD'li ünlü komedyen Kevin Hart'dan şaşırtan Oscar açıklaması! "Bir daha asla..."

İLİŞKİLİ HABER

ABD'li ünlü komedyen Kevin Hart'dan şaşırtan Oscar açıklaması! "Bir daha asla..."
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0