ABD'li ünlü komedyen Kevin Hart'dan şaşırtan Oscar açıklaması! "Bir daha asla..."

Ünlü komedyen Kevin Hart, Amerika eğlence dünyasının sert ortamından bıktı usandı! 2019'da Oscar dünyasında yaşananlardan sonra bir süre sunucusuz kalan Oscar'a bu yıl bir sunucu belirlendi. Ünlü komedyen sunucuya şaşırtan ifadelerle seslendi.

Ünlü komedyen Kevin Hart, 2019 yılında Oscar'a sunuculuk yapacağını açıklamıştı. Ancak sonrasında sosyal medyadaki paylaşımları sebebiyle büyük tartışmalar çıkınca, sunuculuk yapmaktan vazgeçmişti. Ünlü komedyen stand-up gösterilerindeki yorumları ve Amerika'daki eşcinsel yönelimlere tepki gösterdiği içerikleriyle gündeme gelmişti. Bu olaydan sonra, o yıl ve ertesi yıl Oscar töreni sunucusuz bırakılmıştı. Bu yıl Oscar törenini sunacak isim Amerikalı ünlü komedyen Jimmy Kimmel olarak belirlendi. Hart, ünlü komedyene şaşırtan ifadelerle seslendi.

Kevin Hart

Kevin Hart

"KOMEDYENLERE ÇOK KÖTÜ DAVRANIYORLAR"

Oscar'da yaşanan sunucu krizinden sonra bu yılın sunucusu yine dünyaca ünlü komedyen Jimmy Kimmel olarak duyuruldu. Kevin Hart, yeni sunucuyu tebrik ederken, Amerika eğlence dünyasındaki sert ortamdan dem vurarak, ödül törenlerinde komedyenlere çok kötü davranıldığını dile getirdi.

Jimmy Kimmel

Jimmy Kimmel

Ödül organizasyonlarının komedyenler için uygun ortamlar olmadığını ifade eden Hart, "O odalar çok soğuk" dedi ve ekledi:

"Ne kadar az umudunuz varsa, onu da hemen yok etmek istiyorum. O işler komedyenler için iyi değil. Oscar'a, Altın Küre'ye ya da başka bir şeye katılma şansımız yok. Bunlar artık komedi dostu ortamlar değil. Eskiden olduğu gibi bir iş değil. Komedyenlik fikri ve neyin şaka olup, olmadığı konusunda çok fazla baskı var. Bu yüzden zor".

İLGİNİZİ ÇEKEBLECEK VİDEO:

Kaşıkla yavru kuşa yemek yedirdi, o görüntüler sosyal medyada gündem oldu

 Masterchef Esra gelen eleştirilere tepki gösterdi! "Saygım var"

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Esra gelen eleştirilere tepki gösterdi! "Saygım var"
ABD’li TikTok yayıncısından alkış toplayan sözler! "Arapça bilmiyorum ama..."

İLİŞKİLİ HABER

ABD’li TikTok yayıncısından alkış toplayan sözler! "Arapça bilmiyorum ama..."
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0