Avrupa vizesi alamayanlara müjde! Taylor Swift hayranıysanız işiniz çok kolay

Schengen vizesi başvurusu reddedilen Filipinli bir kadın, ikinci kez başvuru yaparak vize almayı başardı. Ancak bu süreçte etkili olan tek şey kadının Taylor Swift hayranı olmasıydı. İlginç olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Filipinli bir kadının İtalya vizesi almak için verdiği mücadele sosyal medyada viral oldu. İtalya ziyareti için vize talebinde bulunan Filipinli kadının, Schengen bölgesinden ayrılmayacağı endişesiyle yaptığı ilk başvuru reddedildi. Yeniden başvuruda bulunan kadın, yaşadıklarını sosyal medya hesabından anlattı.

Schengen vizesi

Schengen vizesi

"İlk denememde geri dönmeyeceğim endişesi yüzünden reddedildiğim Schengen vizesine yeniden başvuru yaptım. Yeni başvuruda, Singapur'da yapılacak olan Taylor Swift konserine bilet aldığımı ve bu yüzden İtalya'da kalmayacağımı söyledim ve biletleri e- postaladım." diyen Taylor Swift hayranı kadın, başvurduğu yeni vizenin 3 iş günü içinde işleme alındığını belirten bir e-posta aldığını söyledi. 

Taylor Swift

Taylor Swift

"KISA SÜREDE ONAY ALDIM"

Konser sayesinde vize alabildiğini dile getiren genç kadın, "21 Aralık'ta başvurduğum vize için 4 Ocak'ta, bir belge imzalamam gerektiği için elçiliği ziyaret etmem istendi, red mektubu olduğunu düşünerek gittim ancak vizenin süresi dolduktan 10 gün sonra büyükelçiliğe rapor vermemi isteyen bir belge vardı." diyerek başından geçenleri anlattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

ABD’li TikTok yayıncısından alkış toplayan sözler! "Arapça bilmiyorum ama..."

Şarkıcı Bora Gencer ameliyat oldu! Ünlü şarkıcı sağlık durumu hakkında bilgi verdi

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Bora Gencer ameliyat oldu! Ünlü şarkıcı sağlık durumu hakkında bilgi verdi

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0