Teletabiler’in ‘Güneş Bebek’i ilk kez kızını paylaştı! Rekor beğeni geldi

Bir döneme damga vuran programlardan biri olan Teletabiler'deki 'Güneş Bebek'i oynayan Jess Smith geçtiğimiz günlerde anne oldu. İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Jess Smith ilk kez kızıyla poz verdi. Anne-kızın bu pozları beğeni yağmuruna tutuldu.

Tüm dünyada bir dönem geniş izleyici kitlesine sahip olan ünlü çizgi filmdeki Teletabiler'de 'Güneş Bebek'i' canlandıran Jess Smith anne olduğunu duyurmuştu. 

MİNİK KIZIYLA PAYLAŞIM

Teletabiler'in 365 bölümünde yer alan Güneş Bebek rolüyle hafızalara kazınan Jess Smith, Instagram hesabından peş peşe aile pozlarını paylaştı. Kızıyla bol bol zaman geçiren oyuncu, son paylaşımına da "İster inan ister inanma, gülümsemeye başladı" notunu yazdı.

Teletabiler’in ‘Güneş Bebek’i ilk kez kızını paylaştı

Teletabiler’in ‘Güneş Bebek’i ilk kez kızını paylaştı

Smith, bebeğinin ultrason görüntüsünü paylaşmıştı.

ANNE OLDUĞUNU BÖYLE DUYURMUŞTU

Bebekken yüzünü milyonların tanıdığı Jess Smith, anne olduğunun müjdesini verdi. Uzun süredir birlikte yaşadığı sevgilisi Ricky Latham ile anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşayan Smith, güzel haberi sosyal medya sayfasından duyurdu.

Teletabiler Jess Smith anne oldu

Teletabiler Jess Smith anne oldu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez 40 milyon TL'lik kullandı! O anlar gündem oldu

Hadise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne tepki gösterdi! "Kutlamıyorum!"

İLİŞKİLİ HABER

Hadise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne tepki gösterdi! "Kutlamıyorum!"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

SonEditörBükücü 3 ay önce

İyi de, bize ne?