Hadise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne tepki gösterdi! "Kutlamıyorum!"

Güçlü sesi ve şarkılarının yanı sıra yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Hadise, bu kez 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Ünlü şarkıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutlanmasına tepki gösterdi.

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz gün herkesin heyecanla karşıladığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne ilişkin herhangi paylaşım yapmaması üzerine dikkatleri üzerine toplamıştı. Ünlü şarkıcı, sosyal medyadan aldığı tepkiler üzerine açıklama yaptı. Güçlü sesi ve sahne performanslarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü neden kutlamadığından bahsetti. 

"KUTLAMAYA DEĞER BİR GÜN OLANA KADAR!"

Yaptığı paylaşım sırasında "8 MART KUTLAMIYORUM! Kadın cinayetleri durana kadar, kadınlara tam eşitlik sağlanana kadar, kadınlar özgürce hareket edebilene kadar, kadınların şiddete uğramadığı o güne kadar, tüm kadınlar için kutlamaya değer bir gün olana kadar" şeklinde konuşan ünlü şarkıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün özünde nasıl olması gerektiğine dikkat çekti. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşım üzerine ünlü şarkıcının sözleri sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

İşte, Hadise'nin o paylaşımı...

Teletabiler’in ‘Güneş Bebek’i ilk kez kızını paylaştı! Rekor beğeni geldi

İLİŞKİLİ HABER

Teletabiler’in ‘Güneş Bebek’i ilk kez kızını paylaştı! Rekor beğeni geldi
Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez 40 milyon TL'lik kullandı! O anlar gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez 40 milyon TL'lik kullandı! O anlar gündem oldu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Ali haydar yemez 1 ay önce

Zorbalık yapanların cezasını kanunlar veriyor.Sizin eşitlikle bir derdiniz yok erkekten fazla hakka sahipsizsiniz kendinize erkek köle arıyorsanız o başka.