Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn bu kez 40 milyon TL'lik kullandı! O anlar gündem oldu

Kullandığı araçlarla adından söz ettiren 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez de değeri 40 milyonun üzerinde olan elektrikli otomobili kullandı. Otomobili sürdüğü anlar sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Son dönemde süper yetenek olarak adlandırılan Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu son kullandığı arabayla gündem oldu. 40 milyon TL'lik elektrikli otomobili kullanan 4 yaşındaki küçük Zayn araçtan çıkarken sorulara verdiği cevapla da gülümsetti.

"BEN ÇOK ÇALIŞIYORUM"

Lük araçtan inen Zayn’e sosyal medyada akım olan "Arabanız çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" sorusu yöneltildi. Minik Zayn soruya, "Ben çok çalışıyorum" cevabını verdi.

Gülümseten o anlar minik yeteneğin adına açılan sosyal medya hesabından 'Zayn gerçekten çok çalışıyor' notu ile paylaşıldı. Paylaşılan video kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Merve Özbey'den alkış toplayan hareket! 10 yetim kız çocuğunun eğitimi için umut olacak

İLİŞKİLİ HABER

Merve Özbey'den alkış toplayan hareket! 10 yetim kız çocuğunun eğitimi için umut olacak
Zafer Alagöz'ün en acı günü! Aldığı haberle sarsıldı

İLİŞKİLİ HABER

Zafer Alagöz'ün en acı günü! Aldığı haberle sarsıldı
Hadise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne tepki gösterdi! "Kutlamıyorum!"

İLİŞKİLİ HABER

Hadise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne tepki gösterdi! "Kutlamıyorum!"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 7

Tepki 1 ay önce

Ülke gerçeklerini çok iyi yansıtıyor...

Murat 1 ay önce

Bende bugün 5 te kalkıp et balık kuyruğuna girip 1 kilo et aldım. Çocuklarım çok sevindi. Ne garip bir dünya...

türbedar 1 ay önce

MaşaAllah SubhanAllah

Anlayana 1 ay önce

Aferin, çok güzel örnek oluyorsunuz.

Kul insan 1 ay önce

MaşaAllah la kuvvete illa billah temiz ve iyi kalpli insana. Allah cc kötü nazarlardan korusun. Bütün övgüler beğeniler bizi insan yaratan bize akıl veren Rabbimiz Allah'a cc aittir. Verilen övgü beğeni ikramı bizi bozmasın dikkatli olalım lütfen. Bunun için Allah'ı cc çokça tesbih zikir etmek korur ,dua etmek, sadaka vermek korur. Ey insanlar nereye gidiyorsunuz?

Yorumların Tümünü Okuyun