Selda Bağcan bir telefonla korkuya kapıldı! Ünlü sanatçı dolandırıcıların hedefinde

Ünlü şarkıcı Selda Bağcan şok bir telefonla sarsıldı. Bağcan kendisini arayan kişileri polis zannedince bir bir anlatmış. Selda Bağcan'ı korkutan olay gündeme bomba gibi düştü. İşte ayrıntılar...

Türk Halk Müziği ve Anadolu Rock tarzıyla melez bir stil yakalayan Selda Bağcan'ın ünü ülke sınırlarını aşıyor. Ünlü sanatçı birçok ülkede verdiği konserlerle yerli ve yabancı müzik severleri bir araya topluyor. Selda Bağcan geçtiğimiz günlerde şok bir telefonla sarsıldı. Ünlü isim kendisini arayanları polis sanınca bir bir anlatmış. Dolandırılmaktan son anda kurtulan Bağcan, bakın ne yapmış...

Selda Bağcan

Selda Bağcan

SELDA BAĞCAN NEREDEYSE DOLANDIRILIYORDU!

Geçtiğimiz günlerde Selda Bağcan'ın telefon numarasına ulaşarak kendilerini karakoldan arıyormuş gibi tanıtan şahıslar, ünlü sanatçıyı dolandırmaya kalktı. Üçüncü kez bu tarz bir olay yaşayan sanatçı bu kez çok korkmuş ve arayanlara bankada ne kadar parası olduğunu söyleyivermiş. Sonrasında çok tedirgin olan Bağcan hemen hesap numaralarını değiştirmiş.

Selda Bağcan

Selda Bağcan

Selda Bağcan, kendilerine polis süsü veren dolandırıcılık olayını şöyle anlattı: "9 Ocak günü telefon geldi. Sekreter olduğunu söyleyen birisi, beni şefine bağladı. Karakoldan arıyormuş gibiydiler. Şef öyle sert bir tarzda konuşuyordu ki gerçekten polis zannettim. ‘Adınıza 16 banka hesabı açılmış ve yurt dışına kara para yolluyorlarmış’ dedi. Bunu duyunca korktum. Çok organize olmuşlardı. Soru sormaya başladı ve ‘Memleket bizim neyimiz?’ dedi. Ben de ‘Anamız’ dedim. Gündemde bu kadar kara para aklama olayı dönerken, düşünebiliyor musunuz Selda Bağcan’ın da adının böyle anıldığını? Ödüm patladı, çok korktum".

8 yaşındaki çocuk "maşallah" dedirtti! Hamur açma becerisi sosyal medyada viral oldu

İLİŞKİLİ HABER

8 yaşındaki çocuk "maşallah" dedirtti! Hamur açma becerisi sosyal medyada viral oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0