"Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinin setinde kaza geçiren Sinan Albayrak'tan haber var!

Rol aldığı Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin setinde attan düşerek ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan Sinan Albayrak, tabucu oldu. Yüzünde ciddi yaralar bulunan ünlü oyuncu, evinde çektiği videoda sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Geçtiğimiz günlerde platosu yanan 'Mehmed Fetihler Sultanı' dizinde bir kaza daha yaşandı. 

Bu kez Kemerburgaz’daki set at kazasıyla durdu. Dizide Zağanos Paşa karakterine hayat veren Sinan Albayrak, soğuk havada kalabalık figüranların olduğu çekimlerde huysuzlanarak dört nala koşan atından kendini attı.

TEDBİR AMAÇLI YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI!

Sette yapılan ilk müdahalenin ardından Maslak’ta özel bir hastaneye kaldırılan oyuncunun yapılan tetkiklerinde attan atladığı sırada sadece sağ bileğinde çatlak olduğu, tedbir amaçlı yoğun bakıma alındığı ve taburcu edileceği öğrenilmişti.

SİNAN ALBAYRAK
SİNAN ALBAYRAK

HASTANE ODASINDAN PAYLAŞMIŞTI!

Yüzünde yaralar oluşan ve bir kolu alçıya alınan Sinan Albayrak, Instagram hesabından yayınladığı videoda "Ufak bir kaza geçirdim. Atımızla ayrı yönlere gitmeye karar verdik. Kısa süre şuur kaybı oldu ama şu anda gayet iyiyim. Ufak tefek hasarlarımız var, onlar da kısa sürede toparlanacak. Arayan soranlara çok teşekkür ederim. Her şey yolunda merak etmeyiz" ifadelerini kullanmıştı.

"OMURGAM, ÇENEM VE ELİM KIRIK"

Taburcu olan ünlü aktör, evinde çektiği video ile son durumunu paylaştı. Sevenlerine seslenen Albayrak, "Evime geldim, operasyon iyi geçti. Tedavi sürecindeyim. Bir süre yürümeyeceğim. Dizi aksadı maalesef ama birkaç hafta sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. Omurgam, elim ve çenem kırık. O yüzden çok konuşamıyorum" ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü yıldızlar hacamatı keşfetti! Hacamat vazgeçilmezleri oldu

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldızlar hacamatı keşfetti! Hacamat vazgeçilmezleri oldu
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

MUZTAVA 2 ay önce

Gecmi$ olsun abeemm..Seni cok seviyoruz istirahetine bak..iyile$ceksin.

dadaş 3 ay önce

ALLAH Şifalar versin muhakeme yeteneği adam gibi adam

Toplam 3 beğeni

selim asaf 3 ay önce

sinan kardeşim geçmiş olsun

Toplam 2 beğeni