Dünyaca ünlü yıldızlar hacamatı keşfetti! Hacamat vazgeçilmezleri oldu

Dünyaca ünlü yıldızlar bir alternatif tıp yöntemi olan kupalar yerleştirilerek yapılan ve faydaları saymakla bitmeyen hacamata merak saldı. Günümüzde çok tercih edilen adeta yaygın olarak yapılan hacamat tüm dünyada yaygınlaşmaya başladı. Öyle yaygın bir yöntem ki dünyaca ünlü yıldızlar bile hacamat yaptırmaya başladı. İşte hacamatın faydaları ve hacamat sevdalısı dünyaca ünlü isimler...

Türkiye Hastanesi GETAT Bölümünden Dr. Muhammed Keliç, hacamatın vücudun doğal bir arınma süreci olduğunu belirterek, özellikle gerginlikten kaynaklanan sırt ağrılarında etkili olduğunu açıkladı. Keliç, alternatif tıp olarak tanımlanan hacamata dünya starlarının da yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi. Uzman isim dünyaca ünlü yıldızların düzenli olarak hacamat yaptırdıklarını açıklıyor. 

DÜNYA STARLARI HACAMAT SEVDALISI ÇIKTI

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcılar da düzenli olarak hacamat yaptırdıklarını açıklayan Dr. Muhammed Keliç o isimleri tek tek sıraladı.

Hacamat yaptıran ünlüler arasında Dwayne Johnson, birçok ünlü filmde oynayan Gwyneth Paltrow, vücudundaki kupa izleri ile kamera karşısına çıkmaktan çekinmeyen oyuncu Jenifer Aniston, İngiliz asıllı Amerikalı televizyoncu Calum Best, şarkıcı Justin ve Hailey Bieber kardeşler, futbolcu David Beckham, şarkıcı Lady Gaga ve Jessica Simpson da isimler yer alıyor. 

Hacamat yaptıran dünyaca ünlü isimler

Hacamat yaptıran dünyaca ünlü isimler

HACAMATIN SAYMAKLA BİTMEYEN FAYDALARI

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hacamatın vücuttaki toksinlerin temizlenmesine yardımcı olan binlerce yıllık eski bir tedavi usulü olduğunu söyleyen Türkiye Hastanesi GETAT Bölümünden Dr. Muhammed Keliç, hacamat işleminin tecrübeli sağlık profesyonelleri tarafından hijyenik şartlarda yapılmasının en önemli unsur olduğuna dikkat çekti. 

Hacamatın vücutta biriken zararlı maddelerin atılmasına yardımcı olurken aynı zamanda kan dolaşımını artırarak vücudun kendi iyileşme mekanizmalarını harekete geçirdiğine işaret eden Dr. Keliç "Uygulama, derinin bir neşter yardımı ile çizilip ağzı geniş bir bardak, kavanoz veya şişe ile oluşturulan emme gücüyle kanın çekilmesi yöntemiyle yapılır. Bu uygulama, ağrıların hafifletilmesi, stresin azaltılması ve genel sağlık durumunun iyileştirilmesi için kullanılır" dedi.

Hacamatın faydaları

Hacamatın faydaları

VÜCUDUN DENGESİ SAĞLANIYOR

Hacamatın temel amacının, vücudun dengesini sağlamak olduğunun altını çizen Dr. Keliç "Hacamat, geleneksel tıp uygulamaları arasında yer alsa da, modern tıp teknikleriyle entegre edilerek kişisel tedavi planlarının bir parçası hâline gelmiştir. Hacamat tedavisi, tıbbın ileri düzey teknolojileriyle desteklenen modern bir hastanenin sağlıklı yaşam merkezinde sunulan seçenekler arasında yer almaktadır. Sağlığınızı önemseyen ve daha doğal bir iyileşme süreci arayanlar için hacamat, keşfedilmeyi bekleyen bir metot olabilir. Belirli noktalara yapılan bu işlem, doğal bir arınma süreci olarak görülür ve birçok kişi için rahatlama ve iyileşme sağlar. Özellikle migren, sırt ağrıları, kas gerginliği gibi durumlarda etkili olduğu gözlemlenmiştir" diye açıkladı.

"Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinin setinde kaza geçiren Sinan Albayrak'tan haber var!

İLİŞKİLİ HABER

"Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinin setinde kaza geçiren Sinan Albayrak'tan haber var!
Gerçeği 41 yaşında öğrendi! DNA testiyle 30 milyonluk mirasa ortak oldu

İLİŞKİLİ HABER

Gerçeği 41 yaşında öğrendi! DNA testiyle 30 milyonluk mirasa ortak oldu
Amerika bu ikiliyi konuşuyor! Deve kuşu Emmanuel'in komik halleri tiktok'ta viral oldu

İLİŞKİLİ HABER

Amerika bu ikiliyi konuşuyor! Deve kuşu Emmanuel'in komik halleri tiktok'ta viral oldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

ama öyleee 3 ay önce

bu hacamat değil ki... bu kupa vurmak. hacamat vücuttan kirli kanın alınmasıdır..

zafer 3 ay önce

Hacamatı işinin ehli biri uygulasa gerçekten binbir derde deva. Şahsen işinin ehli birini bulsam 6 ayda 1 yaptırmak istiyorum.