Özgün Uğurlu boşanıyor mu? 'Hala inanmayanlar var'

Ünlü şarkıcı Özgün Uğurlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda "Bunca şeyden sonra bize ayrılık kararı yakışmadı" ifadelerini kullanınca hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Eşinden ayrılacağı iddia edilen ünlü şarkıcı, gelen mesajların ardından sessizliğini bozdu.

'Kandırman Lazım', 'Sadece Arkadaşız', 'İstiklal' gibi birbirinden hit parçalarla müzik listelerini sallayan ünlü şarkıcı Özgün, 2012 yılında kendisi gibi müzisyen olan Nida Karaçar ile dünyaevine girmiş ve 2015 yılında oğlu Ediz'in doğumuyla babalık sevinci yaşamıştı. 

Özgün Uğurlu, eşi Nida Uğurlu ve oğulları Ediz

Özgün Uğurlu, eşi Nida Uğurlu ve oğulları Ediz

Down sendromlu bir evlada sahip olduğu için her fırsatta ne kadar şanslı olduğunu dile getiren Özgün, sık sık eşi ve oğluyla sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak yeni şarkısında yer alan "Bunca şeyden sonra bize ayrılık kararı yakışmadı" sözlerini sosyal medya hesabından yayınlayan Özgün'ün eşiyle boşanma kararı aldığı iddiaları ortalığı karıştırdı.

"ALLAH KORUSUN NİDA BENİ TERKETSE ZATEN PAYLAŞMAM"

Art arda gelen mesajlardan sonra eşi ve oğluyla kamera karşısına geçerek açıklama yapan ünlü sanatçı, "Herkese günaydın. Birkaç gün storylerinizi biraz meşgul edebilirim, malum yeni şarkımız çıktı. Çıktıktan sonra şarkının sözünü paylaştım. Yanlış anlayanlar olmuş. Sıkıntı yok arkadaşlar, şarkının sözün sadece. Zaten Allah korusun Nida beni terk ederse yazmam, story atmam Instagram'a." ifadelerini kullandı.

"BOŞANMA YA DA AYRILMA YOK"

Yaptığı açıklamalar yeterli gelmeyince bir kez daha konuşan Özgün, "Arkadaşlar hala inanmayanlar var. Açıklama yapmama rağmen ne zaman boşanıyorsunuz mesajları alıyorum. Yapmayın sadece şarkı sözlerimi paylaştım. Okullar tatil oldu eşim, oğlum ve ben şuan tatildeyiz. Evliliğim çok şükür yıllardır olduğu gibi muhteşem gidiyor. Burandan tekrar ve son kez söylüyorum. Boşanma, ayrılma ve benzeri şeyler yok." dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Buket Aydın "hesabı kim ödemeli" tartışmasına son noktayı koydu!

 Güldür Güldür oyuncusu  Doğa Rutkay "Ben şehir insanı değilim" dedi! İstanbul'u terk etti

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür oyuncusu Doğa Rutkay "Ben şehir insanı değilim" dedi! İstanbul'u terk etti
Mardinli Maradona Menderes Akın tüm dünyayı şaşkına çevirdi! İkiz olsa bu kadar benzemez

İLİŞKİLİ HABER

Mardinli Maradona Menderes Akın tüm dünyayı şaşkına çevirdi! İkiz olsa bu kadar benzemez
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0