Mardinli Maradona Menderes Akın tüm dünyayı şaşkına çevirdi! İkiz olsa bu kadar benzemez

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan Menderes Akın, futbol tarihinin efsaneleri arasına adını altın harflerle yazdıran Maradona'ya olan benzerliğiyle görenleri şaşkına çeviriyor.

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan 49 yaşındaki bir adam dünyaca ünlü futbol efsanesi Maradona'ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekti. 

Maradona

Maradona

Yaklaşık 3 yıl önce hayatını kaybeden Arjantinli futbolcuya benzerliği ile nam salan Menderes Akıngörenler gözlerine inanamıyor. Her görenin tekrar bakıp "Maradona" diye hitap ettiği Akın, yeşil sahada futbol oynadığı videolarını sosyal medya hesabından paylaşarak yalnızca Türkiye değil dünya çapında yoğun ilgi görüyor.

Menderes Akın

Menderes Akın

"NEREYE GİDERSEM GİDEYİM HERKES MARADONA DER"

Ceylanpınar'da doğduğunu, aslen Mardinli olduğunu dile getiren Akın, çocukken Maradona'yı tanımadığını söyleyerek şöyle konuştu:

"Sonradan öğrendim ki yıldız, çok ünlü, çok meşhur futbolcuymuş, dünyaya ismini yazdıran. Arjantinli olduğunu öğrendim. Gerçekten ben onun fotoğrafını elime alırken, kendimi onunla kıyasladığım zaman ikizimmiş gibi. Nereye gidersem gideyim mesela seyahat yapıyorum otobüste herkes bana bağırır 'Maradona' diye, fotoğrafımı ve videomu çekerler. Otel, lokanta ve kahvehane gibi yerlere gittiğim zaman herkes ayağa kalkarak bana bakar. Yani insanın bu kadar benzerliği olmaz diyorlar. Mutluyum yani öyle bir ünlü, meşhur bir futbolcuya benzediğim için gurur duyuyorum."

"KENDİMİ MARADONA OLARAK GÖRÜYORUM"

Yurt dışından çok ilgi gördüğünün de altını çizen Akın, "İsmim Menderes ama şu anda Menderes'ten ziyade herkes beni 'Maradona' olarak çağırıyor ve ben artık Menderes'i unuttum, kendimi Maradona olarak görüyorum." dedi.

Menderes Akın

Menderes Akın

Özgün Uğurlu boşanıyor mu? 'Hala inanmayanlar var'

İLİŞKİLİ HABER

Özgün Uğurlu boşanıyor mu? 'Hala inanmayanlar var'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Rofar 3 ay önce

benzemiyor saçından dolayı azıcık anımsatıyor. benzerlik konusunda abartmaya lüzum yok bence.

çorumlu 3 ay önce

çakma maradona

KAMA 3 ay önce

NE VAR BU ARJANTİN DE , FUTBOLCU FABRİKASI GİBİ. e

darı ambarı 3 ay önce

ne alakası var. saç modelini değiştirsin.. kimsenin aklına maradona falan gelmez