İsmail Hacıoğlu ile Melisa Aslı Pamuk gerildikçe gerildi! Hacıoğlu'na Pamuk'tan sessiz darbe

Başrollerini İsmail Hacıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un oynadığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi gösterime girdi. Geçtiğimiz gün gerçekleşen filmin galasına Melisa Aslı Pamuk katılmayınca, İsmail Hacıoğlu'ndan eleştiri gelmişti. Bu eleştirilere yanıtsız kalmayan Pamuk'un tepkisi şaşırttı. Ünlü isimler arasındaki gala gerilimi devam ediyor.

Oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Melisa Aslı PamukFikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman ve Melisa Döngel gibi isimlerin yer aldığı Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin galası geçtiğimiz gün gerçekleşti. Filmin galasında gözler Melisa Aslı Pamuk'u aradı ancak göremedi. Ünlü oyuncu daha önce Kadınlara Mahsus filminin galasına da katılmamıştı. Üst üste oynadığı filmlerin galalarına katılmayan Pamuk, sosyal medyada tepki çekti. İsmail Hacıoğlu rol arkadaşına öyle bir göndermede bulunmuştu ki gündeme bomba gibi düşmüştü. Melisa Aslı Pamuk ise eleştirilere sessiz bir yanıt verdi. Ünlü oyuncular arasındaki gerilim devam ediyor.

İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu

MELİSA ASLI PAMUK'A İSMAİL HACIOĞLU'NDAN GÖNDERMELİ YANIT!

Yusuf Yazıcı ile beraber Fransa'da yaşayan Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz ay Kadınlara Mahsus filminin galasına Fransa'daki evine giren hırsızlar pasaportunu çaldığı için gelememişti. Pamuk, şimdi de Cem Karaca'nın gözyaşları filminin galasına gelmeyince tepki çekti.

Melisa Aslı Pamuk ve İsmail Hacıoğlu

Melisa Aslı Pamuk ve İsmail Hacıoğlu

İsmail Hacıoğlu'na rol arkadaşının neden galaya katılmadığı sorulduğunda ise imalı bir cevap verdi. Hacıoğlu, "Yani Fransa'ya 'mülteci' olarak yerleşmediyse gelmesi lazımdı" dedi. Sosyal medyada birçok kullanıcı "Doğru söylemiş" yorumlarında bulundu.

MELİSA ASLI PAMUK İPLERİ GERDİ

Hacıoğlu'nun o sözleri üzerine yanıtsız kalmayan Pamuk, ipleri iyice gerecek bir hareket yaptı. Melisa Aslı Pamuk, instagram hesabından İsmail Hacıoğlu'nu engelledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Rengarenk şov! Dumanla renklendirilen baloncukların eşsiz dansı sosyal medyada viral oldu

Hakan Ural hakkında çıkan gözaltı haberlerine kapak gibi cevap!

İLİŞKİLİ HABER

Hakan Ural hakkında çıkan gözaltı haberlerine kapak gibi cevap!
Şarkıcı Bengü'den çok konuşulan estetik açıklaması! "Kaz ayaklarımı seviyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Şarkıcı Bengü'den çok konuşulan estetik açıklaması! "Kaz ayaklarımı seviyorum"
Eurovision tepkileri büyüyor! Birçok ülke İsrail'in katılımını boykot ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Eurovision tepkileri büyüyor! Birçok ülke İsrail'in katılımını boykot ediyor

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0