Hakan Ural hakkında çıkan gözaltı haberlerine kapak gibi cevap!

Ünlü sunucu Hakan Ural gözaltına alındığı haberlerine sosyal medya hesabından cevap verdi.

Hakan Ural hakkında gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Hakan Ural'ın gözaltına alındığı iddia edildi. Hakan Ural'ın daha önce bir programda yaptığı yorum nedeniyle gözaltına alındığı da iddialar arasındaydı. Ve merakla beklenen açıklama geldi.

Kanal D ekranlarında program yapan Hakan Ural'ın evine giden polislerin, hakkında gözaltı kararı olduğunu tebliğ ettiği belirtilmişti.  2022 yılında yaptığı bir yorumdan dolayı hakkında gözaltı kararı bulunan Ural'ın emniyete götürüldüğü ileri sürüldü. 

İDDİALAR SONRASI KAPAK GİBİ CEVAP!

X hesabından açıklama yapan Hakan Ural, hakkındaki gözaltı iddiasını yalanlayarak "Arkadaşlar gözaltında filan değilim. Aslanlar gibi evimde çocuklarımla oturuyorum. Alnımız ak, başımız dik. Sıkıntı yok" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİNİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ünlü oyuncu Cem Uçan tüyleri diken diken etti: Şerefimizle ölmeyeceksek ne zaman öleceğiz?

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven davasında Adli Tıp raporu ortaya çıktı! O gelişme dikkat çekti

İLİŞKİLİ HABER

Deniz Bulutsuz ve Ozan Güven davasında Adli Tıp raporu ortaya çıktı! O gelişme dikkat çekti
İsmail Hacıoğlu ile Melisa Aslı Pamuk gerildikçe gerildi! Hacıoğlu'na Pamuk'tan sessiz darbe

İLİŞKİLİ HABER

İsmail Hacıoğlu ile Melisa Aslı Pamuk gerildikçe gerildi! Hacıoğlu'na Pamuk'tan sessiz darbe

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

İsmail Yavuz 3 ay önce

Adamın hasıdır Hakan Ural...

izzet 3 ay önce

Ben merak ediyorum ünlü olmak şan şöhret olmak nedir yani .Bakın her insan yaşamı hayatın dayattığı bir senaryodur ve her birey bu senaryoda rolünü oynar .üstelik gerçek ve yaşamsal bir rolde .Sayın Hakan Ural bir kaç filmde oynamış ve babasının ünlü olmasınında sayesinde magazin haberlerinde her konuda onu bunu eleştirmesi siyaset dahil her konuda eleştirmen gibi davranması sanatsal'mıdır yani . bu ülkeye ne katkısı olmuş ne üretmiş mesleği ne geçimini nasıl sağlıyor bilmek isterdim .tek sermayesi sözde ünlü olması ise sözün bittiği yerdeyiz demektir .ünlü olanların bir filmde rol aldı diye ekranlarda akıl vermeye çalışmaları bize ağır geliyor ya.her kes bildiği işi yapsın.

nurı belcıka 3 ay önce

adamsın hakan ural

Toplam 1 beğeni

nurı belcıka 3 ay önce

adamsın hakan ural

Toplam 1 beğeni

ihsan kastamonu 3 ay önce

hakan ural yorumlara hakını verdiyi için bazı çevrelerin işine gelmiyor demekki

Toplam 1 beğeni