Kızı Yasmin Erbil'in "Babalık görmedim" sözlerine Mehmet Ali Erbil'den jet yanıt!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Yasmin Erbil'e Mehmet Ali Erbil'den jet hızıyla cevap geldi. Babalık görmedim sözlerine çok üzülen ünlü şovmen bakın ne dedi.

Yasmin Erbil'in katıldığı programda "Çok fazla babalık görmedim, babamdan yaram var" açıklamaları çok konuşulmuştu. 

"BU YARA KAPANMAYACAK" DEMİŞTİ

Yasmin Erbil bir youtube kanalına konuk olmuş baba-kız ilişkisini böyle özetlemişti. "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak, bunu biliyorum" demişti.

Yasmin ErbilİLİŞKİLİ HABERYasmin Erbil'den babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili sert sözler "Bana babalık yapmadı"

Kızı Yasmin Erbil'in sert sözlerine Mehmet Ali Erbil, gündüz kuşağında yayınlanan 'Neler oluyor Hayatta' programının sunucularından Hakan Ural aracılığıyla kızına cevap verdi.

"ÇOK ÜZÜLDÜM"

Erbil "Kızımın açıklamalarına çok üzüldüm. Bunca sağlık sorunuyla uğraşırken bu sözleri hak etmediğimi düşünüyorum." dedi. Erbil, babalık sorumluluklarını yerine getiren biri olduğunu ifade ederek kızına sitem etti.

Ayrıca uzun süredir magazin gündeminde sevgilisi Gülseren Ceylan ile ayrılıp barışmasıyla çok konuşulan Erbil, katıldığı programda çocuk isteğini de paylaştı:

"Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey. Çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar"

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Cem Karaca 20 yıl sonra tekrar sahnede! Hologram teknolojisiyle konser verdi

Yasemin Sadıkoğlu saldırıya uğradığı o anları anlattı! "Resmen kadını kaçırdılar"

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Sadıkoğlu saldırıya uğradığı o anları anlattı! "Resmen kadını kaçırdılar"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0