Yasemin Sadıkoğlu saldırıya uğradığı o anları anlattı! "Resmen kadını kaçırdılar"

Geçtiğimiz günlerde bir eğlence mekanında darp edilen ünlü iş kadını Yasemin Sadıkoğlu, o anları ilk kez anlattı. Ünlü ismin saniye saniye kaydedilen darp edildiği anlar sosyal medyada gündem oldu.

20 Ocak tarihinde Beşiktaş Etiler'de bulunan bir eğlence mekanına giden ünlü iş kadını Yasemin Sadıkoğlu, eğlence mekanında kimliği belirsiz bir kadın tarafından saldırıya uğradı. Saldırı esnasında saçları kopan Yasemin Sadıkoğlu, soluğu karakolda alarak mekandan ve işletme yetkililerinden şikayetçi oldu. Olayın ardından ilk kez konuşan Yasemin Sadıkoğlu, görüntülerin yayınlanması üzerine kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Yasemin Sadıkoğlu olay anı

Yasemin Sadıkoğlu olay anı

"ARKAMDAKİLER 'SAÇIN YERDE' DEDİ!"

Olayın ardından mekân yetkililerine durumu bildiren ve darp raporu alarak polise başvuran Yasemin Sadıkoğlu, o anları "Arkadaşım yanımda oturuyordu. Bana 'Yerimi tutar mısın, tuvalete gideceğim. Burada yerleri hemen kaparlar' dedi. Ben de o gidince yerini tuttum. Sonra bir anda alttan alttan itilmeye başladım. Bir süre sonra bu itişme büyüdü. Saçımın çekilmesiyle neye uğradığımı şaşırdım. Arkamdakiler 'Saçın yerde' deyince şoke oldum." şeklinde ifade etti. 

Yasemin Sadıkoğlu

Yasemin Sadıkoğlu

"RESMEN KADINI KAÇIRDILAR"

Darp edildiği sırada mekanda bulunanların şahsı uzaklaştırdığını söyleyen Yasemin Sadıkoğlu, ifadesi sırasında işletme yetkililerinin güvenliği sağlamadığını ileri sürdü. Yasemin Sadıkoğlu; "Olaydan sonra mekân yetkilileri geldi. 'O kadını bulun' dedim. Kadının mekândan çıkarıldığını söylediler. Resmen kadını kaçırdılar. 'Polis çağıracağım, şikâyetçiyim' dediğimde mekân yetkilisi 'Bizi tehdit edemezsiniz, polislik bir durum yok, o kadın her gün burada' diye yanıt verdi. Ben bir şey yapmamışım, darp edilmişim ama onlar bu olayda polis çağırmayı tehdit olarak algıladılar. Sonuna kadar hakkımı arayacağım. Maddi, manevi tazminat davası açacağım. Darp raporlarımla şikâyetçi oldum." şeklinde konuştu. 

Yasemin Sadıkoğlu

Yasemin Sadıkoğlu

DOĞUM GÜNÜ İÇİN GİTMİŞTİ!

Kamera görüntülerinin alınmasının ardından polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şüphelilerin N.K. (30) ve D.K. (34) isimli iki kadın ile A.Y.K. isimli bir şahıs olduklarını tespit etti. Gözaltına alınan 3 kişi emniyetteki sorgularının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Mekana yeni yaşını dostlarıyla kutlamak için gittiği öğrenilen Yasemin Sadıkoğlu; "Hayatımda ilk kez acı ve tatsız bir olay yaşadım. Daha önce bu kadar profesyonel bir şeyle karşılaşmamıştım." dedi. 

Kızı Yasmin Erbil'in "Babalık görmedim" sözlerine Mehmet Ali Erbil'den jet yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Kızı Yasmin Erbil'in "Babalık görmedim" sözlerine Mehmet Ali Erbil'den jet yanıt!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0