Amansız hastalığın pençesindeki Kate Middleton'ın hastane sırları ortaya çıktı!

Yayınladığı son videoyla kanser olduğunu duyuran Galler Prensesi Kate Middleton, bir süredir gözlerden uzak kalmayı tercih ediyordu. Sağlık durumu merak konusu haline gelen Prenses, hakkında çıkan sayısız iddiaya karşılık "Trooping the Colour" etkinliğinde boy gösterdi. Aylar sonra görüntülenen Middleton'ın hastalığı üzerindeki sır perdesine dair yeni bir detay ortaya çıktı.

İngiliz Kraliyet Ailesinin gözde gelini Kate Middleton, geçtiğimiz aylarda ameliyat olmuş ve uzun bir süre kamuoyu önüne çıkmamıştı. Middleton'ın hastalığı, geçirdiği ameliyat ve durumunun üzerindeki sis perdesi herkesi meraklandırırken çeşitli komplo teorileri ortaya atıldı. Bu iddiaların başında Middleton'ın aldatıldığı, öldürüldüğü, amansız hastalığa yakalandığı ve sarayı terk ettiği gibi çeşitli söylentiler dünya basınında geniş yankı uyandırdı.

KANSER OLDUĞUNU DUYURMUŞTU

Aylarca kaçan Middleton, çıkan iddialara daha fazla kayıtsız kalmadı ve geçtiğimiz aylarda evinin bahçesinde çektiği bir videoda kansere yakalandığını ve tedavi sürecinde olduğunu duyurdu. 2 dakika 15 saniyelik video mesajında, kanser teşhisiyle "büyük bir şok yaşadığını", haberi alması sonrası "inanılmaz derecede zorlu birkaç ay" geçirdiğini dile getiren Galler Prensesi'nin açıklamaları büyük bir hüzne neden oldu.

DOKTORUNDAN İZİN ÇIKMAMIŞTI AMA...

Tedavi sürecini gözlerden uzak şekilde geçiren Kate Middleton, bir ilke imza atarak "Trooping the Colour" etkinliğine katılamayacağını duyurmuştu. Saray yetkilileri yaptığı açıklamada, Galler Prensesi'nin kemoterapi tedavisine devam ettiği için "Trooping the Colour" etkinliğinde yer alamayacağını duyurmuş ve doktorundan izin çıkmadığını belirtmişti.

KATE AYLAR SONRA SAHNEDE!

Etkinliğe katılmayacağı duyuran Galler Prensesi, herkesi şaşırtarak aylar sonra ortaya çıkmaya karar verdi. 'Trooping the Colour' etkinliğine katılan Middleton, eşi Prens William ile birlikte Buckingham Sarayı'na giderken ve daha sonra kraliyet alayının bir parçası olarak bir arabanın içinde görüntülendi. 

Ocak ayında karnından ameliyat olduğundan beri halkın karşısına çıkmayan, martta da kanser olduğu açıklanan Galler Prensesi Kate'i görmek isteyen binlerce kişi tören alanına akın etti. 

Etkinlik öncesi bu yaz halka açık davetlere katılmak istediğini belirten Galler Prensesi'nin ortaya atılan kötü haberlere rağmen oldukça iyi bir ilerleme kaydettiği halkın gözünden kaçmadı.

YENİ BİR İPUCU ORTAYA ÇIKTI

Yılların tecrübeli kraliyet yazarı Kate Nicholl, Galler Prensesi'nin hastanede kaldığı süre boyunca çocukları tarafından ziyaret edilmeme nedenine dair açıklama yaptı. Nicholl, çocukların Kate'i 'bilinçli bir şekilde' ziyaret etmediğini ifade etti. Nicholl'ün iddiasına göre; Galler Prensesi, yaşları 10 ile 6 arasında değişen çocuklarının kendisini öyle hasta yatağında tüpler ve monitörlerle çevrili bir şekilde görmesini istemedi. Bundan dolayı doktorlarının uygun gördüğü zamanlarda George, Charlotte ve Louis ile görüntülü konuşmalar yapıyordu. Saraya yakın bir kaynağın Vanity Fair dergisine yaptığı açıklamaya göre; Kate ile William'ın çocukları annelerini ameliyattan sonra en kötü haliyle hiç görmedi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden "büyük bir açıklama" beklendiği iddia edildi. Açıklamanın ne olacağı merak konusu olurken bir süredir ortalıkta görünmeyen Prenses Kate Middleton'ın öldüğü öne sürüldü. Dünya gündemine oturan Kate Middleton'dan haber geldi.

"MUTLU VE İYİ GÖRÜNÜYORDU"

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, Galler Prensesi, eşi Prens William ile beraber Cumartesi gününü evinin yakınlarındaki bir mekanda alışveriş yaparken görüntülendi. Gazeteye açıklama yapan bir görgü tanığı "Bütün dedikodulara rağmen ünlü çifti karşımda görünce dondum kaldım. Kate, William ile alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu" ifadelerini kullandı. Çiftin alışveriş esnasında hiçbir şekilde fotoğraf çekilmesine izin vermemesinden dolayı bir kareleri yayınlanamadı.

İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

Bir süredir basında görülmediği için sağlık durumundan endişe edilen Middleton, nihayet günler sonra annesinin kullandığı arabanın yolcu koltuğunda, gözlerinde kocaman güneş gözlükleri ve yorgun yüzüyle ortaya çıktı. Fakat bu görüntü ortalığı daha da karıştırdı. Kanser olduğundan, felç geçirdiğinden tutun da Prens William'dan dayak yediğine, Prenses Diana gibi öldüğüne, kalçalarına protez taktırdığı için ortaya çıkamadığına kadar pek çok komplo teorisinin odak noktasına haline gelen Middleton'ın 'arabadaki o kişi olmadığı' ya da kanser olduğu ve kemoterapi, kortizon tedavisi gördüğü için yüzünün şiş olduğu söylendi.

İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

Oldukça sağlıklı görünen, daha önceden herhangi bir sağlık problemi olduğu bilinmeyen prensesin bu ani ameliyatı halkı endişelendirirken söylentiler bitmek bilmiyor. Son birkaç haftadır ortada dolanan bu iddialara göre Galler Prensesi, rahmini aldırdı ve zor ameliyat sonrası dinlemesi gerekiyordu. Bir diğer iddia ise İspanyol bir gazeteci tarafından ortaya atıldı. Kate'in geçirdiği operasyonun ters gittiğini ve Galler Prensesi'nin yapay komada uyutulduğunu ileri süren gazetecinin açıklamaları Kensington Sarayı tarafından "saçmalık" olarak nitelendirildi.

Sarayın açıklaması yeterli gelmeyince Kate Middleton, Britanya'da "Mothering Day" olarak bilinen ve 10 Mart'ta kutlanan 'Anneler Günü' için yeni kareler paylaştı. Ancak bu aile fotoğrafının paylaşılmasının üzerinden 24 saat geçmeden yeni kriz patlak verdi. Prenses Charlotte'un hırkasının kolundaki tuhaf dalgalanmadan Kate'in montunun fermuarındaki uyumsuzluğa, Prens George'un dişlerinden Prens Louis'nin ellerine kadar birçok detayda shop izlerine rastlanıldı. Uzuvların ve pencere pervazlarının kenarlarındaki bulanıklıklar, fotoğrafın yapay zeka tarafından yapıldığı söylentilerini de ortaya çıkardı. Fotoğraftaki sorunları fark eden dünyaca ünlü ajans ve gazeteler apar topar kareyi her yerden sildi.

Bakan Göktaş'tan müjdeli haber: E-ticaret yapan kadın kooperatiflerine erişim kolaylığı geldi

İLİŞKİLİ HABER

Bakan Göktaş'tan müjdeli haber: E-ticaret yapan kadın kooperatiflerine erişim kolaylığı geldi
Usta oyuncu Sumru Yavrucuk'tan sürpriz haber! Emniyet müdürü oldu

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Sumru Yavrucuk'tan sürpriz haber! Emniyet müdürü oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Emine 3 ay önce

Adamlarin kralliklari bile bizden daha demokratik. Paralari giyimleri saglikla hersey basin tarafindan sorgulanip elestirilebiliyor.

gülen 4 ay önce

yalnız değilsiniz. .. ve iyi insanlar dilerim iyi olsun.

demokrat 4 ay önce

Demokrasilerde krallıklar önemli değil diye biliyoruz. Çok da şiiiiitmemek lazım

Toplam 1 beğeni