Icardi'den 'Aşkın Olayım'dan sonra Cem Karaca performansı! O şarkı sosyal medyayı salladı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi sosyal medyadan paylaştığı video ile gündeme geldi. Simge'nin 'Aşkın Olayım' adlı parçası ile adeta bütünleşen Arjantinli golcü şimdi de Cem Karaca performansı ile sosyal medyayı adeta salladı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Türkiye'ye geldiği günden beri gündemden düşmeyen ve özellikle eşi Wanda Nara ile birlikte magazin gündemini bir hayli meşgul eden Arjantinli yıldız futbolcu Türkçe şarkılara olan sevgisi ile de sık sık konuşuluyor. Daha önce ünlü şarkıcı Simge'nin 'Aşkın Olayım' parçasını seslendiren ve performansıyla şarkı ile adeta bütünleşen Icardi şimdi de Türk rock müziğinin efsane sesi merhum sanatçı Cem Karaca'nın bir parçasını seslendirerek hayranlarına sürpriz yaptı.

Icardi

Icardi

Cem Karaca 20 yıl sonra tekrar sahnede! Hologram teknolojisiyle konser verdiİLİŞKİLİ HABERCem Karaca 20 yıl sonra tekrar sahnede! Hologram teknolojisiyle konser verdi

O PERFORMANS SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Sakatlığı sebebiyle bir süredir takımda yer almayan ve son oynanan Trabzonspor maçıyla sahalara geri dönen Icardi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yeni paylaşımda Cem Karaca'nın bir şarkısına eşlik etti. Arjantinli futbolcunun, Karaca'nın "Bekle Beni" şarkısını seslendirmesini gören hayranları yorum yapmaktan kendilerini alıkoyamadılar. Icardi'nin performansı için sosyal medyada "Bu iyice Türk oldu", "Ben bilmiyorum bu şarkıyı sen nasıl ezberledin" yorumları yapıldı.

Dava dosyasında yeni gelişme! Seçil Erzan ve Arda Turan'ın yazışmaları ortaya çıktı

İLİŞKİLİ HABER

Dava dosyasında yeni gelişme! Seçil Erzan ve Arda Turan'ın yazışmaları ortaya çıktı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 3

Kul insan 3 ay önce

Galatasaray ve Fenerbahçe ülkemize ihanet etmenin cezasını çekmeli. İkisini de sildim

vatandaş 3 ay önce

ne kadar ücret aldı?

Serkan 3 ay önce

İyice sosyal medya fenomeni oldu. Futbolculuktan başka her dalda var.