Belçim Bilgin'den şaşırtan karar! Yeni ismini ilk kez açıkladı

Başarılı oyunculuk performanslarının yanı sıra yer aldığı popüler yapımlar ile de adından sık sık bahsettiren ünlü oyuncu Belçim Bilgin, geçtiğimiz gün katıldığı bir program sırasında ismini değiştirmek istediğinden bahsetti. Yaptığı çarpıcı açıklamalar ile istediği yeni ismi dile getiren Belçim Bilgin, programın yayınlanmasının ardından kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Oyunculuk kariyerinin yanı sıra sempatik tavrı ve verdiği röportajlar ile de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Belçim Bilgin, geçtiğimiz günlerde Ceyda Düvenci'nin sunumuyla NTV ekranlarında yer alan Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Röportajı sırasında ismini değiştireceğinden bahseden ünlü oyuncu, düşündüğü yeni isim ile herkesi şaşkına çevirdi.  

Belçim Bilgin

Belçim Bilgin

"'MERHABA BE' DİYECEKLER!"

Uzun zamandır Londra'da yaşayan ve sık sık yurt dışı seyahatlerinde bulunan ünlü oyuncu, program sırasında ismi dolayısıyla insanlar ile tanışırken zorluk yaşadığından bahsetti. Bu süreç içerisinde ismini değiştirmeye karar verdiğini açıklayan Belçim Bilgin, yeni isim olarak ne düşündüğü sorulduğunda ise "Yabancı ülkelerde ismim telaffuz edilirken karışıyor, daha basit olsun. Oralarda zaman kaybetmeyelim dedim. Artık bana 'Merhaba Bi diyecekler' bence isimlerimizin bir önemi yok, bize konulan isimlerin ötesinde acaba neydik. Yoksa ismime çok aşığım." şeklinde cevap verdi. 

Belçim Bilgin

Belçim Bilgin

SOSYAL MEDYADA TEPKİ ALDI!

Programın yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada gündem olan Belçim Bilgin, dikkat çeken açıklamalarına dair başka herhangi bir paylaşımda bulunmadı. Değiştirmeye karar verdiği isim ise sosyal medyada adeta eleştiri yağmuruna tutuluyor. 

İşte, Belçim Bilgin'in o açıklamaları...

Buket Aydın'dan haddini aşan Şahan Gökbakar'a tokat gibi yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Buket Aydın'dan haddini aşan Şahan Gökbakar'a tokat gibi yanıt!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0