Buket Aydın'dan haddini aşan Şahan Gökbakar'a tokat gibi yanıt!

Geçtiğimiz günlerde erkeklerin toplumdaki görevi ve doğası hakkında Buket Aydın bazı cümleler sarf etmişti. Aydın'ın o sözleri eleştirilerin hedefi oldu. Eleştirenlerden biri de Şahan Gökbakar. Buket Aydın, kendisini tiye alan Şahan Gökbakar'a fena çıkıştı.

Buket Aydın geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı programda sarf ettiği cümlelerle gündeme bomba gibi düşmüştü. İlişkiler hakkında konuşan Aydın, erkeklere özel gün dışında hediye almadığını, dışarıya çıktığında ise hesabı erkeğin ödemesi gerektiğini söylemişti. Ünlü isim, "Bana yemek ısmarlayamıyorsa, benimle aynı statüde, aynı göz hizasında değildir... Davul bile dengi dengine çalar. Herkesin bir hayat statüsü var, o statüye uygun birilerini seçerseniz mutlu olabilirsiniz. Kendinizin aşağısında ya da kendinizin yukarısında birilerini seçerseniz, o kişilerin sizi mutsuz edeceğini düşünüyorum" sözleriyle dikkat çekmişti. Hesabı ödemenin erkeğin doğasında olduğunu savunan Aydın'ı kimileri haklı bulurken kimileri de abartılı tepkiler gösterdi. Bunlardan biri de Şahan Gökbakar. Şahan Gökbakar, kostümlü ve filtreli şekilde Aydın'la dalga geçen bir video yayınladı. Aydın'ın sözlerini hoş olmayan noktalara çekerek eleştiren Gökbahar'a yanıt gecikmedi.

Şahan Gökbakar ve Buket Aydın

Şahan Gökbakar ve Buket Aydın

BUKET AYDIN'DAN ŞAHAN GÖKBAKAR'A TOKAT GİBİ YANIT

Şahan Gökbakar'ın haddini aşan sözlerine sessiz kalamayan Buket Aydın, "Zamanında yeni sinema yasası onaylanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önünde lahmacun gibi bükülüp, önünü ilikliyordu. Şimdi muhalif platformlara film satacağım diye muhalif oldu. Denizi görünce balık, uçurumu görünce kuş olanlara hiç saygım yok." dedi.

Aydın'ın cevabı sosyal medyada gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcı tarafından da "Yalnız kadın haklı, fena laf koymuş bir de" şeklinde yorumlar yapıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Buket Aydın "hesabı kim ödemeli" tartışmasına son noktayı koydu!

Belçim Bilgin'den şaşırtan karar! Yeni ismini ilk kez açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Belçim Bilgin'den şaşırtan karar! Yeni ismini ilk kez açıkladı
Ünlü oyuncu Burak Sergen ve Nihan Ünsal boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Burak Sergen ve Nihan Ünsal boşandı!

ETİKETLER

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Ümit 3 ay önce

Her ne kadar çirkin bir bakış açısı gibi geliyor olsa da onunla alay eden şahan bile o kadının dediği gibi yaşıyordur. şahsen ekonomik durumum iyiyken arayanım soranım çoktu. şimdi ekonomik durumum kötü kimse mesaj bile atmıyor. insanların çoğu maddiyatçı. hiç bir kadının kendi ekonomik koşullarının altındaki bir erkekle birlikte olmak istemez hatta herkes kendiden düşük olana hıh diyerek bakıyor hem cinsiyle bile arkadaş olmak söyle dursun selam vermek bile istemez. doğru değil ama olan bu. ama evleneceğin kişiyle anlaşabilme meselesi tabi ki denginle anlaşabilme ihtimalin diğer ihtimallere göre daha yüksek olabilir

abdu 3 ay önce

Dizi maliyetine film çekip çok para kazanıp millet ile dalga geçen

haklı demiş 3 ay önce

yeni sinema yasası onaylanırken hepsi öyle bir haldeydi ki işte bazen diyorum ki niye bu yasa onaylandı yani anlamıyorum

kamiloğlu 3 ay önce

bu Şahan denen kişi "Recep İvedik" i canlandıran soytarı değil mi