Ünlü oyuncu Burak Sergen ve Nihan Ünsal boşandı!

Çukur, Halka, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Sadakatsiz gibi sevilen dizilerde aldığı rollerle tanınan Burak Sergen, 2021'de kendisinden 28 yaş küçük Nihan Ünsal ile evlenmişti. Sergen, son dönemde aldatılma iddialarıyla gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu o haberi duyurdu!

Birçok tiyatro, dizi ve filmde yer alan ünlü oyuncu Burak Sergen, 2021 yılının mart ayında korona virüse yakalanmış ve bayağı ağır geçirmişti. Hastanede zor günler geçiren oyuncu tedavisinin ardından aradığı aşkı bulmuş ve Nihan Ünsal ile evlenmişti. 63 yaşındaki oyuncu, kendisinden 28 yaş küçük sevgilisiyle evlendikten kısa süre sonra eşine boşanma davası açmıştı. Nikahtan üç ay sonra kendisini İzmirli bir iş adamıyla aldattığını iddia ederek boşanmak isteyen Sergen, avukatı aracılığıyla bir açıklama yayınlamıştı.

Burak Sergen ve Nihan Ünsal

Burak Sergen ve Nihan Ünsal

BURAK SERGEN EŞİ NİHAN ÜNSAL'DAN BOŞANDI

Ünlü oyuncu avukatı aracılığıyla "Müvekkilim Burak Sergen'in üç yıllık nişanlılık süresinden sonra 03.06.2021 tarihinde derin bir sevgi ve güven hissiyle evlendiği Nihan Ünsal Sergen ile ilgili 05.10.2021 tarihinde yazılı, görsel ve sosyal medyada çıkan haberler ve görsel medyada yayınlanan fotoğraflar, müvekkilim ve yakın çevresinde şaşkınlık ve şok etkisi yaratmıştır. Bilindiği üzere kısa bir süre önce ağır derecede Covid geçirerek uzun bir tedavi sürecinden çıkan ve derhal rol aldığı dizinin çekimlerine, işine dönen müvekkilim henüz rahatsızlığının verdiği etkiyi bile atamamışken, çok güvendiği ve aşkla bağlı olduğu eşi Nihan Ünsal Sergen'in yazılı ve görsel basına yansıyan ihanet görüntüleri ile sarsılmış, derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüye gömülmüştür. Elbette ki müvekkilim bu ihanet karşısında gereğini yaparak boşanma davası başta olmak üzere ilgili tüm hukuki süreci bugünden itibaren başlatmıştır. Bu olay sebebiyle; müvekkilim iyi günde, kötü günde her daim yanında olan, onu sevgi ve hayranlıkla takip eden ve yaşanan son derece çirkin bu son durumdan üzüntü duyan tüm yakınları, sevenleri ve kamuoyunu bilgilendirme gereği duymuş bulunmaktayız. Saygılarımızla..." demişti.

Burak Sergen ve Nihan Ünsal

Burak Sergen ve Nihan Ünsal

Burak Sergen ve Nihan Ünsal boşandı. Ünlü oyuncunun avukatı Uğur Sıtkı, "Müvekkilim Burak Sergen ile eski eşi Nisan Ünsal arasında süre gelen boşanma davası tarafların boşanması kararı ile sonuçlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur" şeklinde duyurdu. Sergen de bu açıklamaya sosyal medya hesabında yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

'Su içmek kanser yapar' dedi sosyal medya yıkıldı! Uzmanı açıkladı

Buket Aydın'dan haddini aşan Şahan Gökbakar'a tokat gibi yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Buket Aydın'dan haddini aşan Şahan Gökbakar'a tokat gibi yanıt!
Ayhan Sicimoğlu hem acı çekti hem keyif aldığını itiraf etti! Yanındaki aşçı bile şaşırdı

İLİŞKİLİ HABER

Ayhan Sicimoğlu hem acı çekti hem keyif aldığını itiraf etti! Yanındaki aşçı bile şaşırdı
Ebru Gündeş'ten Serenay Sarıkaya yorumu! Sosyal medyada gündem oldu

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş'ten Serenay Sarıkaya yorumu! Sosyal medyada gündem oldu
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0