Ebru Gündeş'ten Serenay Sarıkaya yorumu! Sosyal medyada gündem oldu

Gösterdiği oyunculuk performanslarıyla büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, oyunculuğunun yanı sıra güzel sesiyle de gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yer aldığı Aile dizisinde bir sahnesi sırasında şarkı söyleyen ünlü oyuncu kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntülerin ardından sosyal medyada büyük beğeni aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ekranların sevilen dizisi 'Aile' de gösterdiği oyunculuk performansı ve tarzıyla adından sıkça bahsettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, Aile dizisindeki performansı üzerine gündeme gelmeye devam ediyor. Final bölümü kararı üzerine geri sayıma başlayan popüler dizi, Serenay Sarıkaya'nın Ebru Gündeş'in sevilen şarkısı 'Benim Dünyam' ı seslendirmesi üzerine sosyal medyada gündem oldu. Öyle ki bölümün yayınlanmasının ardından sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'e kadar ulaştı. Serenay Sarıkaya'nın performansını izlediğini dile getiren ünlü şarkıcı, yaptığı yorum üzerine sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Serenay Sarıkaya

Serenay Sarıkaya

EBRU GÜNDEŞ YORUMDA BULUNDU!

Devin karakterinin kız kardeşi Yağmur'un düğününde sahneye çıkmasıyla başlayan heyecan dolu sahneden Devin karakterini oynayan Serenay Sarıkaya, çiftin şarkısı olarak bilinen Ebru Gündeş'in popüler şarkısı 'Benim Dünyam' ı seslendirdi. Dizideki sahnenin yayınlanmasının ardından büyük beğeni alan Serenay Sarıkaya, Ebru Gündeş'in de sahneyi izlediğini dile getirmesiyle yoğun ilgi gördü.

Ebru Gündeş

Ebru Gündeş

"KEYİFLE DİNLEDİM"

Ebru Gündeş, Serenay Sarıkaya'nın sahnesine "Ben büyük bir keyifle dinledim" şeklinde yorumda bulundu. Ebru Gündeş'in yorumu kısa süre içerisinde adeta beğeni yağmuruna tutuldu. 

İşte, Serenay Sarıkaya'nın büyük beğeni alan 'Benim Dünyam' performansı... 

Ünlü oyuncu Burak Sergen ve Nihan Ünsal boşandı!

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncu Burak Sergen ve Nihan Ünsal boşandı!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0