İbrahim Tatlıses ikiz torunları için dua istemişti! Son durumlarını duyurdu

Geçtiğimiz günlerde dede olma sevinci yaşayan usta sanatçı İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak torunlarından birinin kalbinde sorun olduğunu dile getirmiş ve sevenlerinden dua istemişti. Ameliyat sonrasında ilk paylaşım Yasemin Şefkatli'den geldi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in Derya Tuna ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu evliliğiyle magazin dünyasının örnek çiftleri arasına adını yazdıran İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, geçtiğimiz günlerde ikiz bebeklerinin doğumuyla büyük bir sevinç yaşadı.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli

Sosyal medya hesaplarından bebekleriyle ilk paylaşımlarını yapan çiftin mutluluğuna sayısız tebrik mesajı yağarken usta sanatçı İbrahim Tatlıses de dede olma sevinci yaşadı.

İdo Tatlıses ve ikizleri

İdo Tatlıses ve ikizleri

İbrahim Ayel ve Sinan Emir adında ikiz torunları olan Tatlıses, soluğu hastanede alarak "Bebekler bana benziyor genlerden dolayı. Ama annesine benzeseydi sevinecektim. Annesi mavi göz ya. Bir esmer bir de mavi göz vay vay" ifadelerini kullandı.

Yasemin Şefkatli ve ikizleri

Yasemin Şefkatli ve ikizleri

Mutluluğu buruk bir haberle bölünen dede İbrahim Tatlıses, birkaç gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini endişelendirdi.

İbrahim Tatlıses

İbrahim Tatlıses

"HERKESTEN DUA İSTİYORUM"

İkiz bebeklerden birinin sağlık sorunu yaşadığını dile getiren Tatlıses, "Minik Tatlıses'imize herkesten dua istiyorum... İkizlerden birinin kalbinde sorun var. Dualarınızla inşallah minik Tatlıses'in işi kolaylaşır. Allah'ım bize çok görmesin. Amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun" şeklindeki paylaşımıyla sevenlerinden dua istedi.

İbrahim Tatlıses dua istedi

İbrahim Tatlıses dua istedi

"ÇOK ŞÜKÜR ŞU AN HER ŞEY YOLUNDA"

İkizlerinin sağlık durumu merak edilirken Yasemin Şefkatli'den yeni bir paylaşım geldi. "Benimkiler" notuyla bebeklerini paylaşan Şefkatli, ardından yaptığı paylaşım ile ikizlerin durumu hakkında açıklamada bulundu. Yaptığı paylaşım sırasında sözlerine "Valla günlerdir ne duyguların içinden geçiyorum ben de anlamış değilim henüz" diyerek başlayan Yasemin Şefkatli "Neden hiçbir şey paylaşmıyorsun, yazmıyorsun?' diyorsunuz. Siz her şeyi anlatacağım. Burada da meraklanan, dua eden bir ailem var biliyorum. Dün bir operasyon geçirdi İbrahim Ayel. Çok şükür şu an her şey yolunda gidiyor. Çok az kaldı onunla kavuşmamıza öyle inanıyorum. Sonra ben de sizlere kavuşacağım. Sinan Emir de gayet sağlıklı. Bizi merak eden güzel kalplerinizden öpüyoruz." ifadelerini kullandı. 

Yasemin Şefkatli nin açıklaması

Yasemin Şefkatli nin açıklaması

"ALLAH RAZI OLSUN"

Yasemin Şefkatli'nin ardından güzel haberi takipçileriyle paylaşan İbrahim Tatlıses"Dua eden herkesten Allah razı olsun." şeklinde konuştu. Paylaşımına "Ameliyatı çok güzel geçti. Dualarınız için çok çok teşekkürler sağ olun var olun" sözleriyle devam eden İbrahim Tatlıses, gelen yoğun ilgi üzerine teşekkürlerini dile getirdi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Neler oldu neler! Gündemi sıkı takip ediyorum diyenler bu videoda buluşuyor

Emine Erdoğan'dan Adalet Divanı'nın İsrail kararına destek! 'Barış için bir umut ışığı'

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan Adalet Divanı'nın İsrail kararına destek! 'Barış için bir umut ışığı'
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Ali Çelik 3 ay önce

Kafa sıkışınca müsliiüman olup dua istersin... Diğer zamanlarda katiller Filistini yok ederken onlara konser verirsin... Konser verdiklerinden dua iste tabi onların duası kabul olur ise....

Toplam 1 beğeni

vatandaş 3 ay önce

böyle rahatsızlıkları kimse istemez lakin sen ünlü bir sanatçısın lakin Gazze de ölen onca masum bebek için hiç dua ettin mi ekranlarda gazetelerde sosyal medyada veya programlarında aynı yabancı sanatçılar gibi israile karşı protesto ettin mi? eline Filistin bayrağı alarak ben Gazze deki bebeklerin yanındayım dedin mi?

Toplam 1 beğeni

afacan 3 ay önce

ne gørgusuz aile bunlar tam belayi bulduk