Dedesini kaybeden Kadir Ezildi'den yürek burkan paylaşım! "Tabut içindeyken duymuyor"

Dedesini kaybeden ünlü sunucu Kadir Ezildi derin bir acıyla sarsıldı. Ezildi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürek burktu. Ünlü sunucu sahip çıkın sevdiklerinize diyerek takipçilerine seslendi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ünlü sunucu kadir Ezildi geçtiğimiz yıl ocak ayında anneannesini kaybederek derin acıyla sarsılmıştı. Bir yıl arayla dedesi İsmet Kaplan'ı kaybeden ünlü sunucunun bir kez daha derin bir acıyla sarsıldı. Ölüm haberini sosyal medyadan duyuran Ezildi, son paylaşımıyla yürekleri dağladı. 

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin en acı günü! Sosyal medyadan duyurdu

"TABUTUN İÇİNDE İKEN DUYMUYOR"

Son yolculuğuna uğurladığı dedesiyle ilgili paylaşım yapan ünlü isim derin bir üzüntü yaşadığı açıkladı.

Ezildi paylaşımına; "Yalan dünya, sevdiklerinize sağ iken sahip çıkın sevin sevdiğinizi gösterin tabutun içinde iken duymuyor, görmüyor, hissetmiyor" diyerek takipçilerini uyardı.

DEDESİYLE YAŞADIĞI SON ANLARI ANLATTI

Dedesinin bir karesini paylaşarak ölmeden önce yaşadığı son anları bu sözlerle anlattı: "Hep böyle gülmeniz için koşturdum. Her şeyimi feda ettim yolunuza. Duanızı aldım. Ama size doyamadım. Bacımla kavuştunuz. Beni bıraktınız. Senesini mevlidini bekledi. Her şeyi gördü ve bize veda etti. Son gece Allah birini bin etsin dedin öptüm sarıldım. Sevdiğin tatlıdan aldım"

Kadir Ezildi dedesiyle son anı

Kadir Ezildi dedesiyle son anı

Ceyda Düvenci'den sessiz sedasız boşanan Bülent Şakrak'tan aşk itirafı!

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Düvenci'den sessiz sedasız boşanan Bülent Şakrak'tan aşk itirafı!
En çok para kazandıran meslekler belli oldu! İşte Türkiye'nin en çok kazandıran meslekleri

İLİŞKİLİ HABER

En çok para kazandıran meslekler belli oldu! İşte Türkiye'nin en çok kazandıran meslekleri
Somer Sivrioğlu'ndan beklenmedik yarışmacı itirafı! "Bayağı gıcık olmuştum"

İLİŞKİLİ HABER

Somer Sivrioğlu'ndan beklenmedik yarışmacı itirafı! "Bayağı gıcık olmuştum"
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

anadolu... 3 ay önce

Yanlışsın...Tabutun içideki herşeyi görür ve duyar çünkü gözleride kulaklarıda artık açılmıştır. Anlamadığın ve asıl gerçeğin, dışarda hala yaşayanların.? kör ve sağır olması, gerçeği göremeyip hala zarara düşmeleridir. İSLAM'ın ne olduğu ve buna inanan müslümanın nasıl yaşaması gerektiğini biliyor ve ona göre yaşıyorsan amenna. İnancı yaşamıyor emirlere uymuyorsan, en azından Atalarımızın "ÖLMEDEN ÖLÜNÜZ" ifadesini bugün anlamış olman ve doğru olana yönelmen gerekir...

cihangir yasa 3 ay önce

Rab'bim rahmetiyle ve merhametiyle muamele eyleye....